r0bu$ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) mam taki problem gdy odtworzy mi sie jakikolwiek dzwiek na stronie www , mp3 , obojetnie jak dzwiek mam takie przycinki 1,2sekundowe czyli stoi na 2 sekundy !! sterowniki ?? mam plyte glowna A7V600-X i muzyke zintegrowaną ! w grach jest oki a mp3 tylko na poczatku mi sie tak zatnie a potem juz leci :P PS. Na Windows XP Proffesional bylo oki a na tym Windows 98SE juz tak jak napisalem powyzej Edytowane 24 Lipca 2005 przez r0bu$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) proponuje zwiekszyc nieco wielkosc buforu w playerze, jezeli nie poskutkuje to polecam aktualizacje sterów ;) choc nieukrywam ze 98SE to paranormalny "system", wiec moga sie dziac rzeczy jakich ludzkie oko nie widzialo ;) Pozdro Edytowane 24 Lipca 2005 przez Areq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 co to jest ten bufor ?? gdzie go ustawic :| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) nie chce robc innym konkurencji ale --> www.google.pl ;) a wielkosc bufora ustawia sie w opcjach playera, w "dziale" Output czy co tam masz u siebie;), prawdopodobnie osobno dla plikuuff lokalnych i osobno dla odtwarzania strumieniowego. Edytowane 25 Lipca 2005 przez Areq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...