hammet1 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) Witam! Mam taki mały problem z myszką, ale zapewne nie tylko ja... Większosc myszek, które widziałem pod XP mają w sobie jakiegoś chyba jeszcze duszka, który sobie steruje myszka jak mu sie podoba, a nie włascicielowi:)... Czasem jak myszka sobie lezy sama, nikt jej nie dotyka ani nic, a tu kursor gdzies pędzi w lini prostej przez ekran... Co to cholera może być :mur: ?? Aha dodam, że posiadam najzwyklejsza myszke A4Tech OK-720, ale nie tylko ta tak działa na XP, widziałem u innych, że tez maja takie problemy:/... Pozdro! Edytowane 24 Lipca 2005 przez hammet1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam! Mam taki mały problem z myszką, ale zapewne nie tylko ja... Większosc myszek, które widziałem pod XP mają w sobie jakiegoś chyba jeszcze duszka, który sobie steruje myszka jak mu sie podoba, a nie włascicielowi:)... Czasem jak myszka sobie lezy sama, nikt jej nie dotyka ani nic, a tu kursor gdzies pędzi w lini prostej przez ekran... Co to cholera może być :mur: ?? Aha dodam, że posiadam najzwyklejsza myszke A4Tech OK-720, ale nie tylko ta tak działa na XP, widziałem u innych, że tez maja takie problemy:/... Pozdro! 1564125[/snapback] Jest to częsty problem z myszkami A4-Tech. Nie mam pojęcia czemu dlatego takowych już nie kupuję. Mi zazwyczaj skręcała w lewo, sama, drżała przy tym. Działo się tak tylko na XP. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...