poca Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Uruchomiłem czystego dosa z dyskietki z Win Me. Z formatowałem wszystkie dyski... prawie wszystkie. Wpisuje format c:, dosek foramtuje. Resteruje kompa, patrze, a tu TAKIE jajo. Dysk "C" nieruszony. Ale za to sformatowany "D". Co jest kurde!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a nie masz przypadkiem c w formacie ntfs bo dos go nie wykrywa i dlatego ci sie d sformatował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 uruchom kompa z płyty XP i postępuj tak jakbys chciał go zainstalować. dojdziesz do opcji formatowania i tam będziesz mógł przeformatować partycję z ntfs na fat32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no już mu to napisałem miala jak to zrobić ciekawe czy zrobił .napisz pocahontas czy cie sie udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie, nie udało. Robiłem wcześniej już tak jak mówicie. Ale o tam sobie ładuje jakieś pliki (niebieski ekran) np: ładuje debugera jądra. Później pokazuje się czrany ekran z kursorem (takim do pisania) i zwiecha. Chciałem go zostawić na dłurzej w takim stanie ale nic się stało. Także jestem w kropce. Może mam zrąbaną winde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Byc moze zobaczyles to co kiedys ja: dyskietka startowa zrobila sobie RAMdysk i to on dostal litere C:. Alez mialem chwile stresu :lol: Przeszukaj (sprawdzajac zawartosc: dir) inne widoczne napedy - Twoj oryginalny C: jest pewnie gdzies dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Byc moze zobaczyles to co kiedys ja: dyskietka startowa zrobila sobie RAMdysk i to on dostal litere C:. Alez mialem chwile stresu :lol: Przeszukaj (sprawdzajac zawartosc: dir) inne widoczne napedy - Twoj oryginalny C: jest pewnie gdzies dalej. Mozliwe, ale RAMdysk tworzy się z regóły na ostatniej wolnej literze np. E:, F:, etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Byc moze zobaczyles to co kiedys ja: dyskietka startowa zrobila sobie RAMdysk i to on dostal litere C:. Alez mialem chwile stresu :lol: Przeszukaj (sprawdzajac zawartosc: dir) inne widoczne napedy - Twoj oryginalny C: jest pewnie gdzies dalej. Mozliwe, ale RAMdysk tworzy się z regóły na ostatniej wolnej literze np. E:, F:, etc. Nie bede sie upieral, ale niech sobie kolega sprawdzi "just in case". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Dzięki WAM. Racja ten rąbnięty windows zrobił sobie takie coś na dysku G:. A jak chciałem go zformatować to się wyparł, i mi odmówił. Mój dysk systemowy jest w standardzie NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 RAMDrive zrobił mi się na dysku G:, a Win mam na c:. Ale jak pisze format c:, to on formatuje, ale Windows wciąż jest. A jak chcę G: to mówi mi delikatnie mówiąc żebym się odpi.... Wpisuje dir, ale co to ma dać. W rzeczywistości mam dyski c, d, e, f, g oraz DVD na h:, a nagrywara na I:. Wpisywałem dalsze litery ale pisało że nie mam takiego dysku!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 kuuuur..... nie wiesz co to jest pqmagic? albo fdisk ? odpal i zrób ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...