Fakka Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Siema co mam zmienić (link tutaj http://fakka.fm.interia.pl/Buda.JPG )w ustawieniach zeby w grach były krawedzie wygładzone(gry które nie maja mozliwości ustawienia tego w opcjach)niby na screenie jest ustawione, ale w grach jest tak jak było tak jest sad.gif sad.gif ...poradźcie mi coś..z Góry Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Siema co mam zmienić (link tutaj 1564258[/snapback] jest ustawione, w niektorych grach nie dziala bo gry te tego nei obsluguja, nie zapominaj ze po usatwieniu parametrow jak na obrazku karta graficzna chodzi ze 2 razy wolniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakka Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) ale w takich grach jak SC:PT czy BiA raczej powinno dzialac... jesli ktos ma karte GF seria 6, wszystko ma dobrze ustawione(nie ma rzadnych problemów z wygładzaniem krawędzi) i był by chojny to niech zrobi screena ze swoimi ustawieniami, i wstawi....z Góry dzieki dla tego kogoś!! Edytowane 24 Lipca 2005 przez Fakka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 ale w takich grach jak SC:PT czy BiA raczej powinno dzialac... jesli ktos ma karte GF seria 6, wszystko ma dobrze ustawione(nie ma rzadnych problemów z wygładzaniem krawędzi) i był by chojny to niech zrobi screena ze swoimi ustawieniami, i wstawi....z Góry dzieki dla tego kogoś!! 1564350[/snapback] w BiA wlasnie nie dziala na 100% , w SC nie wiem tez pewnei nei skoro ci nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...