Skocz do zawartości
Fakka

Wygładzanie Krawędzi

Rekomendowane odpowiedzi

Siema co mam zmienić (link tutaj http://fakka.fm.interia.pl/Buda.JPG )w ustawieniach zeby w grach były krawedzie wygładzone(gry które nie maja mozliwości ustawienia tego w opcjach)niby na screenie jest ustawione, ale w grach jest tak jak było tak jest sad.gif sad.gif ...poradźcie mi coś..z Góry Dzięki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema co mam zmienić (link tutaj 1564258[/snapback]

jest ustawione, w niektorych grach nie dziala bo gry te tego nei obsluguja, nie zapominaj ze po usatwieniu parametrow jak na obrazku karta graficzna chodzi ze 2 razy wolniej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale w takich grach jak SC:PT czy BiA raczej powinno dzialac...

jesli ktos ma karte GF seria 6, wszystko ma dobrze ustawione(nie ma rzadnych problemów z wygładzaniem krawędzi) i był by chojny to niech zrobi screena ze swoimi ustawieniami, i wstawi....z Góry dzieki dla tego kogoś!!

Edytowane przez Fakka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale w takich grach jak SC:PT czy BiA raczej powinno dzialac...

jesli ktos ma karte GF seria 6, wszystko ma dobrze ustawione(nie ma rzadnych problemów z wygładzaniem krawędzi) i był by chojny to niech zrobi screena ze swoimi ustawieniami, i wstawi....z Góry dzieki dla tego kogoś!!

1564350[/snapback]

w BiA wlasnie nie dziala na 100% , w SC nie wiem tez pewnei nei skoro ci nie dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi