mkszakal Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Szukam jakiegoś taniego rozwiązania do zasilanie cd-romu inaczej jak przez komputer, albo zasilacz komputerowy który jest strasznie głośny. Rozwarzam zasilacz od laptopa, albo taki podobny do ładowarki tel. Ale nie wiem czy dobrze szukam ... Chodzi mi o coś w rodzaju przetwornicy 220\12 V ale musi mieć wystarczającą moc aby utrzymać taki cd-rom ( przypuszczam ze to bedzie 15-20 W ) btw szukałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 o matko... Dwa zasilacze, jeden 12V, drugi 5V i masz. Mogą być nawet te od ruskich, byleby miałby chociaż 1A-1,5A wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Trafo + mostek + kondensator + lm7812 + lm7805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 jezeli masz zasilacz komputerowy jakis wolny to wywal poprostu wiatrak. juz noie bedzie za glosny a pod samym cd-romem sie nie spali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...