Skocz do zawartości
wizjonerek

ale mnie wnerwili w Serwiscie :(((((

Rekomendowane odpowiedzi

Ten slotek to chyba jakis fakt zajrb* do naprawy jest bo jak ja swojego pddalem na poczatku roku 2002 siakos w styczniu to prawie miecha czekalem. Cosik sie nie spieszyli ale teraz lepsze kontakty w serwisie i od razy , w ciagu 2óch tygodnie twardy dostalem nowke nie odpieszetowana jeszcze z pozdrowieniem :) To jest obsluga

Stary po co ty odgrzewasz takie stare topiki !!?? po 2 serwis producenta najcześciej nie ma nic wspólnego z serwisem np. hurtowni choć zawsze są odstępsta .z serwisem Solteka nie miałem problemu zawsze na czas i towar ok. tu chodziło o sprzedawce. pozdrówka Wizjo

P.s że sie zapytam kiedy ty sypiasz??? pisze te topiki i piszesz?? :D 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To z tego wynika że oni musieli ją zarysować i poprostu niechcą sie przyznać że to ich sprawa a zresztom masz dokument mówiący że twoja płyta główna został przyjęta bez żadnych uszkodzeń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten slotek to chyba jakis fakt zajrb* do naprawy jest bo jak ja swojego pddalem na poczatku roku 2002 siakos w styczniu to prawie miecha czekalem. Cosik sie nie spieszyli ale teraz lepsze kontakty w serwisie i od razy , w ciagu 2óch tygodnie twardy dostalem nowke nie odpieszetowana jeszcze z pozdrowieniem :) To jest obsluga

Stary po co ty odgrzewasz takie stare topiki !!?? po 2 serwis producenta najcześciej nie ma nic wspólnego z serwisem np. hurtowni choć zawsze są odstępsta .z serwisem Solteka nie miałem problemu zawsze na czas i towar ok. tu chodziło o sprzedawce. pozdrówka Wizjo

Jak juz to nie ja. ndx-->Wysłany: 03 Sty, 2003 9:28 JA sypiam od 11:30pm tylko ten zegar to macie o godzine do przodu przestawiony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz to nie ja. ndx-->Wysłany: 03 Sty, 2003 9:28 JA sypiam od 11:30pm tylko ten zegar to macie o godzine do przodu przestawiony

Tylko ze on mieszka w Canadzie taka mała różnica i powiem ci ze jak ja siedze przy kompie gdzies do 1:00 w nocy to on jest dostepny na tlenie a jak np(teraz) przyjde ze szkoly to go nie ma :) (pewno śpi i miłych snów ndx :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...