Triger Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Otóż w domu mam komputer (nie za dobry - c400) lecz chodzi o monitor firmy "DAEWOO" Jego odświeżanie na rozdzielczość 1024x768 wynosi 60 Hz i większe nie będzie. Przywiozłem drugi komputer (BARTON 2800+ itd..) Na tym systemie odświeżanie ustawione jest na 85mHz. Podłączam komputer, wszystko działa - lux. Ale gdy ma pokazać się okienko logowania do windowsa .. on poprostu wyłącza się. Na starym złomie wszystko jest GIT. Możecie mi powiedzieć jak temu zaradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 odpal nowego kompa w trybie awaryjnym F6 podcza ladowania sie winowsa i zmien odswiezanie na 60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Jak sie uruchamia winda do klikaj na klawie F8 jak sie pokaze okienko z wyborem opcji awaryjny i takie tam to wybierz tryb zgodnosci z VGA czy jakos tak i powinno byc ok jak sie uruchomi to ustawisz odpowiednie bajery sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...