Gość blade18 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Czesc mam dwa pytania odnosnie tego procka i mam nadzieje ze ktos moze mi pomoc :) 1. Jak moge włączy instrukcje SSE3 ponieważ w 3dmarkach i na płycie głównej mam tylko informacje o SSE1 i SSE2 :/ 2. Jak moge sprawdzic ze mam akurat na rdzeniu Venice a powinienem mie bo takowy zamawiałem na komputroniku i nie sadze ze wsadzili mi inny, co jeszcze dziwne jest to ze taktowanie standardowe mam na 1.9 a nie 1.8 :/ Nie to ze zle ale dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 boze masz cały topic o venice. ręce opadają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blade18 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Boze a czy tak ciezko odpowiedziec? ciagle tylko odsylanie. Sprawdzalem czy dokladnie o tym pisano i nie znalazlem odpowiedzi wiec pisze tutaj. Jak nie chcesz odpowiedziec to bezsensowne komentarze zostaw dla siebie. Ciezko odpowiedziec w dwoch zdaniach co. To jest Forum tu sie pomaga a nie zamyka topiki zaraz albo kaze lukac kilka tys topikow bo gdzies o tym pisano. Szukalem i nie znalazlem wiec pisze. Jesli wiesz to napsiz jesli nie to sie nie odzywaj ehhh nie lubie takiej pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Sciagij sobie program CPU-Z w wersji 1,29 conajmniej, tam pokazuje Ci wszelkie pakiety instrukcji jakie ma zaimplementowane procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blade18 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Wielkie dzieki Hipo tego potrzebowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Boze a czy tak ciezko odpowiedziec? ciagle tylko odsylanie. Sprawdzalem czy dokladnie o tym pisano i nie znalazlem odpowiedzi wiec pisze tutaj. Jak nie chcesz odpowiedziec to bezsensowne komentarze zostaw dla siebie. Ciezko odpowiedziec w dwoch zdaniach co. To jest Forum tu sie pomaga a nie zamyka topiki zaraz albo kaze lukac kilka tys topikow bo gdzies o tym pisano. Szukalem i nie znalazlem wiec pisze. Jesli wiesz to napsiz jesli nie to sie nie odzywaj ehhh nie lubie takiej pomocy. 1564822[/snapback] tak ciężko bo juz rzygać sie chce jak widzę takie topici codziennie podobnych jest zakładanych od groma!!! 1 temat = 1 topic !!!!!!!!!!!!!!!!!! I koniec rozmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 tak ciężko bo juz rzygać sie chce jak widzę takie topici codziennie podobnych jest zakładanych od groma!!! 1 temat = 1 topic !!!!!!!!!!!!!!!!!! I koniec rozmowy. no to nie przeglądaj nowych tematów tylko siedź sobie na temacie o venicie!! :mur: wg mnie też niepotrzebnie pisałeś swoją bezsensowną opinię, zamiast poprostu napisać o np. cpu-z/everescie/aida... 1 temat = 1 topic?! jakby w którymkolwiek temacie było wszystko na temat a nie jakiś OT to myślę, że nie byloby z tym problemu... zresztą jakby blade napisał to pytanie w temacie o Venice to też by go odesłali do szukaj, bądź coś w tym stylu... :? :mur: :mur: :mur: następnym razem się zastanów czy Twój post jest potrzebny, a nie najeżdżasz na chłopaka za proste pytanie... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...