RoyalC333 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Witam. Mam stary komputer, który się nie uruchamia:( Cały problem jest opisany tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=55246741 Jak ktoś ma jakiś pomysł w czym może tkwić problem, to proszę bardzo o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 wydaje mi sie ze proc chyba uszkodzony. choc rownie dobrze moze byc to plyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 No właśnie nie i mam gdzie tego sprawdzić. W kompie nie było nigdy nic grzebane. Postaram się kupić jakąś tanią płytę pod tego procka? Tylko jaką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 tu masz plyte i nawet taki sam procek w razie czego -> KLICK a przy tym to bylo grzebane albo i nie bylo... nie wiesz kto tam tak na prawde pchal paluchy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 To nadal jest mój komputer, bo pomimo zakończenia aukcji gość, który go wylicytował się po niego nie zgłosił i dlatego wiem, że nie było przy nim nic grzebane, pewnego dnia poprostu sobie się popsuł:(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 nie wiem dla czego zasugerowalem sie ze go kupiles... heh niewazne. ja obstawiam ze na 60% - procek a na 40% plyta uwalona :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 AHA ok. Wielkie dzięki za zainteresowanie. Będę kombinował. Na początek postaram się kupić tylko płytkę, albo ten zestawik co zaproponowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMaster14 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 nie wiem dla czego zasugerowalem sie ze go kupiles... heh niewazne. ja obstawiam ze na 60% - procek a na 40% plyta uwalona :-P 1565319[/snapback] Jak to mówią,, słownik nie gryzie!!!'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Jak to mówią,, słownik nie gryzie!!!'' chciales tym zablysnac? TUTAJ masz wiecej, mozesz mi wytknac wszystkie niepotrzebne spacje albo literowki tylko na PW bo to nie forum o ortografii... BTW: nie martw sie, mam na polce slownik i korzystam z niego. Edytowane 25 Lipca 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMaster14 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 chciales tym zablysnac? 1565592[/snapback] Zrobilem to z zemsty :lol: :lol: .Przypomniec ci sytuacje kiedy to ty wrednie zwrociles mi uwage.Napisalem tak:,,jakby co nie chwale sie swoim procem tylko pytam sie co lepsze pentium 2,2 czy celeron d 2,4''. Ty napisales: LEPSZY"! pisze sie lepszy! slownik nie gryzie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 hahahahah - respect - pamietam! :D :D :D - czyli mam rozumiec 1 : 1..? to ja proponuje zostac przy remisie zeby nie nabijac postow.. hahah BTW: ja o ile jeszcze pamietam udzielilem jeszcze odpowiedzi na Twoje pytanie LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...