Lcs Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Witam, przygarnalem z odzysku wymieniony monitor i nie moge dojsc do ladu z jedna rzecza bo juz mam chyba schizy i oczoplasy. Jest taka opcja CONVERGENCIA ktora ustawia sie w pionie i w poziomie, ona tak jakby reguluje ostrosc. Moje pytanie dotyczy wlasnie tych ustawien czy ktos moze ma ten monitor badz podobny i jak ma dokladnie to ustawione bo mi caly czas sie wydaje ze jest niewyraznie? jak juz mowilem, jestem juz przewrazliwiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja mialem dokladnie ten monitor i z tego co pamietam to mialem ustawione: pionowa 53, pozioma 48 - u mnie to bylo najlepsze ustawienie :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja mialem dokladnie ten monitor i z tego co pamietam to mialem ustawione: pionowa 53, pozioma 48 - u mnie to bylo najlepsze ustawienie :idea: 1566288[/snapback] wlasnie tak ustawilem ale nadal mam wrazenie ze jest niewyraznie, tez tak miales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wlasnie tak ustawilem ale nadal mam wrazenie ze jest niewyraznie, tez tak miales? 1566354[/snapback] Z tymi ustawieniami imho bylo idealnie... ale wiesz - to juz leciwy (choc nadal bardzo dobry) monitorek, wiec nie mozna miec pretensji po tylu latach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Z tymi ustawieniami imho bylo idealnie... ale wiesz - to juz leciwy (choc nadal bardzo dobry) monitorek, wiec nie mozna miec pretensji po tylu latach :wink: 1568717[/snapback] no taaak, tymbardziej ze widze juz dwie cienkie czarne linie w poziomie hehe. ale itak lepszy od mojego porzedniego monitora, ten przynajmniej plaski kineskop ma hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 no taaak, tymbardziej ze widze juz dwie cienkie czarne linie w poziomie hehe. ale itak lepszy od mojego porzedniego monitora, ten przynajmniej plaski kineskop ma hahaha 1568761[/snapback] Te dwie czarne poziome linie to sa od nowosci..... "Wtopione" maja stabilizowac obraz - to nie wada :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jest taka opcja CONVERGENCIATo jest zbierzność pionowa i pozioma kolorów. Weż progsa Nokia monitor test ustaw w nim by wyświetlał obraz kraty. I będziesz widział czy linie pionowe czy poziome nie sa rozszczepione na poszczególne kolory jesli tak to właśnie tymi ustawieniami regulujesz by była tylko biała linia ( składowa 3 barw jak wiadomo) I już. Powodzenia. P.s. W rogach moga być odchyłki i to nie wiem czy też można regulować rogi ale chyba tak ale do końca pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...