TrickStyle Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Witam! Mianowicie zainstalowałem stery omegi (najnowsze); ustawiłem agp x8 i zwiększyłem trochę gammę. Odpalam gre Counter-Strike (1.6) i.... "OpenGl is not supported". Wykasowałem te sterowniki i zainstalowałem z płyty dołączonej do karty graf. Ten sam błąd. D3D i Software działają, ale jest mniej fps (znacznie). Co mam zrobić, aby OpenGL zadziałał? Proszę o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Mam tą samą karte graficzną i 100 razy zmieniałem stery i nie miałem takiego problemu zrób formata i zainsatluj stery albo pobaw sie opcjami w zakładce zaawansowane w zakładca ustawienia we własciwosciach ekranu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrickStyle Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Dobra, za chwile robie format. Zobaczymy co z tego bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrickStyle Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Format pomogl. Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...