Currien Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 no to nareszcie sponsor znalazl pieniadze na nowego kompa co to tym myslicie chcialbymcos w podobie: 1.plyta cos w podobie DFI LanParty UT NF4 SLI-D liub troche lepsze 2. proc AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice (dobrze sie kreci?) 3.ram tu to juz kompletnie nie wiem ale chcialbym 1024 tylko jaka firma jakas pozadna ?? 4.dysk WD Caviar SE 200 GB WD2000JS 8MB cache Serial ATA-II nie czytalem o sata II ale podobno dore 5. grafa chcaiolem 6800gt ( GeForce 6800GT Leadtek PX-6800GT-TDH256 256MB TV & DVI (PCI-E) ???) 6. Zasilacz do obudowy Tagan 420W TG420-U02 - PFC0 no i jak ? luzz czy nie pisze co o tym myslicie.A komp bedzie przeznaczony prawie wylacznie do gier i troche do edytowania tekstu:) Za tego wyjdzie okolo jakies 4500zl ale jeszcze przydasl by sie monioter 19 płaska najlepiej albo dobry crt dzieki regards Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 No zestaw oklepany 10000x Dobry, ale z wyjatkami Dyski WD w tej chwili to chyba najwieksza padaka. Ram wez jakis na TCCD i juz Wystarczy popatrzec po sygnaturkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Ram wez jakis na TCCD i juznp takie Klik! Ps. Złożyłem na szybko to co podałeś i wyszła całość za 3500zł, czyli myślisz o 4500 już z monitorem, no chyba że ktoś chce na Tobie nieźle zarobić, bo przeciez za obudowe i jakieś dvd chyba nie dasz 1000 ? :P Pozdrawiam Edytowane 25 Lipca 2005 przez krasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currien Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 ja liczylem z komputronika ale nie tak dokladnie tylko polepkach lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) To możemy zrobić tak, kupie Ci te części, a Ty zapłacisz mi o 5% taniej niż w komputoniku? Ok? :P A tak serio, jeśli nie masz żadnych ważnych przesłanek emocjonalnych i więzów duchowych z tym sklepem, to nie kupuj tam. Naprawde.. drogo mają.. Pozdrawiam EDIT: literówki Edytowane 25 Lipca 2005 przez krasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currien Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 tak tam szukalem bo tylko tu znam taki wielki sklep internetowy gdzie jest chyba wszystko ja mieszkam w miescie wiec killa sklepow komputerowych jest a na komputronik weszlem tylko tak bo nie chcialo mi sie szukac innych sklepow interetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Po co Ci płytka z SLI jak nie bierzesz 2 kart? Planujesz dokupić do SLI? Wtedy tez potrzebna mocna zasiłka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currien Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 czyli wystarczy DFI LanParty UT NF4 Ultra-D bo myslalem ze ta na sli jest leopsza ale trza by 2 grafe kupic hehe 2 grafe ile to kasyyyy nie wole tylko 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 ta Ultra-D napewno wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currien Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 a jaki byscie dali dysk jak piszecie ze ten jest zly moze 160 albo 200 i jaka firme ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Ultra-D nie różni się niczym od SLI-D oprócz braku obsługi SLI (oficjalnie). A Jeśli kupisz płytę z SLI to nie musisz od razu kupować dwóch kart - będzie chodzić z jedną. Dysk: Samsung SpinPoint, cichy, zimny. Edytowane 25 Lipca 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currien Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a moze macie jakies wlasner pomysly na config pisze moze cos bedzie lkepiej pomyslane od mojego configu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja się dołącze do tematu: Procek - Athlon 64 3000+ Venice +Arctic Cooling Freezer 64 Mobo - DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Grafa - GeForce 6800LE Asus V9999LE/TD/128M/A 128MB (256-bit) TV & DVI Zasiłka - Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W Pamieć RAM - DDR 512MB PC3200 400MHz TwinMos CL2,5 / 2szt. Co myślicie o tym zestawie?? Czy dobrą pamięć wybrałem? Cały komputer z obudową ok. 3000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currien Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 komp dobrey tylko karta ma tuylko 128 mb nie wiem ale chyba mało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...