Skocz do zawartości
Currien

Noi Nastaly Piekne Czasy Dobry Zestaw ?

Rekomendowane odpowiedzi

no to nareszcie sponsor znalazl pieniadze na nowego kompa co to tym myslicie chcialbymcos w podobie:

1.plyta cos w podobie DFI LanParty UT NF4 SLI-D liub troche lepsze

2. proc AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice (dobrze sie kreci?)

3.ram tu to juz kompletnie nie wiem ale chcialbym 1024 tylko jaka firma jakas pozadna ??

4.dysk WD Caviar SE 200 GB WD2000JS 8MB cache Serial ATA-II nie czytalem o sata II ale podobno dore

5. grafa chcaiolem 6800gt (

GeForce 6800GT Leadtek PX-6800GT-TDH256 256MB TV & DVI (PCI-E) ???)

6. Zasilacz do obudowy Tagan 420W TG420-U02 - PFC0

no i jak ? luzz czy nie pisze co o tym myslicie.A komp bedzie przeznaczony prawie wylacznie do gier i troche do edytowania tekstu:) Za tego wyjdzie okolo jakies 4500zl ale jeszcze przydasl by sie monioter 19 płaska najlepiej albo dobry crt dzieki regards

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ram wez jakis na TCCD i juz

np takie Klik!

Ps. Złożyłem na szybko to co podałeś i wyszła całość za 3500zł, czyli myślisz o 4500 już z monitorem, no chyba że ktoś chce na Tobie nieźle zarobić, bo przeciez za obudowe i jakieś dvd chyba nie dasz 1000 ? :P

Pozdrawiam

Edytowane przez krasi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To możemy zrobić tak, kupie Ci te części, a Ty zapłacisz mi o 5% taniej niż w komputoniku? Ok? :P

A tak serio, jeśli nie masz żadnych ważnych przesłanek emocjonalnych i więzów duchowych z tym sklepem, to nie kupuj tam. Naprawde.. drogo mają..

Pozdrawiam

EDIT: literówki

Edytowane przez krasi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tam szukalem bo tylko tu znam taki wielki sklep internetowy gdzie jest chyba wszystko ja mieszkam w miescie wiec killa sklepow komputerowych jest a na komputronik weszlem tylko tak bo nie chcialo mi sie szukac innych sklepow interetowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ultra-D nie różni się niczym od SLI-D oprócz braku obsługi SLI (oficjalnie). A Jeśli kupisz płytę z SLI to nie musisz od razu kupować dwóch kart - będzie chodzić z jedną.

Dysk: Samsung SpinPoint, cichy, zimny.

Edytowane przez IamWeasel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się dołącze do tematu:

Procek - Athlon 64 3000+ Venice +Arctic Cooling Freezer 64

Mobo - DFI LanParty UT NF4 Ultra-D

Grafa - GeForce 6800LE Asus V9999LE/TD/128M/A 128MB (256-bit) TV & DVI

Zasiłka - Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W

Pamieć RAM - DDR 512MB PC3200 400MHz TwinMos CL2,5 / 2szt.

Co myślicie o tym zestawie?? Czy dobrą pamięć wybrałem? Cały komputer z obudową ok. 3000zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi