kfgz Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) http://www.x86.pl/1/default.asp?IDN=55640&T=2&IDD= Jak dla mnie n/c - scyzoryk sam się otwiera w kieszeni. Edytowane 25 Lipca 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Nie przejdzie, przeciez w Urzedzie Patentowym nie pracuja debile, no nie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Nie przejdzie, przeciez w Urzedzie Patentowym nie pracuja debile, no nie? :> 1565370[/snapback] no tak, skoro koło mozna opatentowac .... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) najważniejsze, że patenty nie przeszły, a emotami to tak bardzo bym się nie martwił, bo nawet gdyby dziady je opatentowały, to wszystkie dotychczasowe programy w wersji do instalacji po prostu nie będą miały ich obsługi, a będzie ona w plugin'ach, które będą produkowane przez anonimowych twórców :lol:. Tak więc nikomu raczej nic nie zrobią, zainteresowani będą mieli emoty, patent będzie tylko pustym przepisem, a Bill wyjdzie na debila, i dobrze mu tak :razz:. Edytowane 25 Lipca 2005 przez ygbd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) co oni sobie niby mysla ze ukradna czyjs pomysl?? :F zaraz napisze wniosek do uzedu patentowego zeby mi pokazali wszystkie patenty ms moze bill o czyms zapomnial [; Edytowane 25 Lipca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Microsoft lepeij niech się zajmie robieniem dobrych programów i systemów a nie takimi pierdułlakmi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 :mur: powietrze niech opatentują...będą kasy do końca świata mieli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja tego nawet nie skomentuje bo nie wiem czy jak zrobie tak: :mur: to mnie nie pozwa do sadu... A co mi tam.. :mur: :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 BUahhaha... Dajcie spokoj .... nikt nie mzoe byc az tak glupi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 oj chłamerykanie mogą .... oj mogą ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 taa i dojdzie do tego, ze za pisanie emotow bedzie ban na tweaku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Nigdy nie lubilem emotikonek, w szczegolnosci animowanych, ale patenty na tego typu wynalazki to dziwactwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 czy microsoftowi to sie czasem sufit na łeb niespadł ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...