Blast3r Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam. Mam Motorole E398 i do tego 64MB karte pamieci. Wgrywalem na nia mp3, ale pewnego razu niechcaco usunalem katalog "audio", w ktorym skladowana jest muzyka na karcie pamieci. Myslalem, ze nic sie nie stalo i utworzylem ponownie katalog audio (identyczny jak wczesniejszy). Niestety tereaz tetefon w ogole nie odczytuje danych na karcie. W fonie przy nazwie karty pojawiaja sie jakies dziwne znaki. Na karcie pamieci stworzyl sie dziwny plik : . Nie moge zmienic nazwy ani go usunac. Gdy wrzuce pliki nawet do innego katalogu np. video na karcie to telefon dalej nie czyta. Widzi karte (z dziwna nazwa) ale zadnych danych. Karta to SanDisk TransFlash 64MB. Pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 sformatuj karte w telefonie wtedy telefon powinien odtworzyc wszystkie katalogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blast3r Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Qrde... chodzi. Balem sie sformatowac bo nie bylem pewny czy fon odtworzy strukture katalogow. THX !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Często miałem taki problem jak niechcący odłączałem kabel od telefonu. No i niestety FORMAT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...