kosmo Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam mam abita bp6. SuperPi i prime obciazaja tylko jeden procesor, czy sa jakies programy przystosowane do pracy dwuprocesorowej czy musze odpalac pi osobno na kazdy procesor (prime nie da sie wogole odpalic 2x naraz ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 najlepiej 2x Prime. A katalog z prime skopiuj do innego miejsca. Odpal wtedy exe z jednego katalogu, drugi z drugiego. Ponoć to pomaga choć nigdy tego nie sprawdzałem (nie jest mi jeszcze potrzebne:/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ej koleś chyba ci się działy pomyliły..... Niech ci ParanoiK kicka da albo cos bo przez takich jak ty kompy mi sie nudzą. BTW brakuje Wam na tweaku ludzi zeby te posty gdzies wywalac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Megabyte, thx, dziala :-) A co do dzialow, tak pomylily mi sie, ale dlatego ze w ekstremalnym sa tez tematy o pi i prime. A co do upomnien to Ty powinienes dostac za pisanie nie na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...