maniaq666 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 witam serdecznie, mam pytanie: czy jest mozliwość przywrócenia oryginalnych sterowników sprzętu w kompie, które zainstalowane były przy instalacji windowsa? przez własną głupotę podmieniłem sterowniki zintegrowanego dźwięku, który mam na płycie (ess es1869) i teraz nie mam dźwięku, a na dodatek nie moge na nowo zainstalować sterowników, bo właściwie to nie wiem skąd je wziąć... posiadam windows 2000 i on sam przy instalacji wykrył ten sprzęt - ja jednak nie chciałbym reinstalować windowsa, ponieważ mam bardzo dużo programów zainstalowanych i nei do wszystkiego mam aktualnie płyty, żeby ponownie zainstalować... proszę o pomoc... czekam na odpowiedź... z gory dziękuję i pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 naciśnij mój komputer prawym klawiszem myszy właściwości sprzęt kreator sprzętu znajdź urządzenie jakie cię interesuje zaznacz i przywróć sterownik lub aktualizuj sterownik, sterownik masz na płycie cd dołączonej do płyty głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...