sappa Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Witam. mam pytanko czy ktos moze odpalil cs 1.5 pod linuxem (konkretnie ferora 3) przez wine. cs niby sie odpala ale gdy prubuje wejsc w jakiews pod menu np play cs to jest tylko migniecei i dalej pozostaje glowne menu. prze ystarcie wywal mi jakis blad ale w tej chwili nie moge powiedziec jaki o pisze z kawiarenki i nie a nie pamietam jaki dokladnie. jesli komus sie udalo odpalic [brzydkie określenie na linuksa]a to bym prosil o opis mniej wiecej jak albo linka do jakies stronki z opisem in pl :D z gory Thx Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez sappa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Pod CeDeGą działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) no faktyczeni dzila. wczesniej mialem cedege z cvs i cos nie chulalo ale teraz juz sie pali ale .... bez ale nie obejdzie sie. giera dosc dlugo sie odpala ale to nie jest znowusz taki straszny problem (edit) tylko pod gnome pod KDE odpala sie porwnywalnie jak pod winda nie widzi serwerow lana z wingrozy ale connect ip w consoli i wszystrko hula jesli chce zalorzyc mape to sas tylko takie ktoryw nie ma :P np bounce.bsp sa to jeszcze mapki do hl takie za apteczkami itp :? ale w systemie nie ma takich plikow. sa tylko te nazwy z rozszerzeniem .txt i bmp a nie bsp wiec skad on sobie to bierze koloejna sprawa najgorsza. gra niemilosiernie rwie tak ze o grez nie ma mowy. niby net_graph pokazuje 90-100 fps ale straszliwuie szarpie a pinga nie wiem jak sprawdzic bo jak wciskam TAB to mi sie czarny ekran robi i tyle grania. moge biegac strzelac ale nie moge patrzec :blink: jesli ktos sie zetknol z podobnymi problemami i znal lekarstwo na moje bolaczki to bardzo bym prosile o pomoc Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez sappa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...