koksiu Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Wiec mam Linkworld LPQ6-300W , z tego co czytam to jest stare padło , i boje sie troche o kompa szczegolnie ze ostatnio zaczal mi zasilacz szfankowac ( glosno chodzi wiatrak , resety kompa, nieraz zwiechy ) . Wiec szukam zasilacza tak do około 150zł moze 200zł. Moj sprzet to Athlon 2000 xp+ , Radeon 9600 , 512 ram , Plytka Gigabyte GA-7VASFS., moze bede robic jakis o/c . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Wiec mam Linkworld LPQ6-300W , z tego co czytam to jest stare padło , i boje sie troche o kompa szczegolnie ze ostatnio zaczal mi zasilacz szfankowac ( glosno chodzi wiatrak , resety kompa, nieraz zwiechy ) . Wiec szukam zasilacza tak do około 150zł moze 200zł. Moj sprzet to Athlon 2000 xp+ , Radeon 9600 , 512 ram , Plytka Gigabyte GA-7VASFS., moze bede robic jakis o/c . 1565684[/snapback] Nie bede sie bawic w moderatora bo od tego tacy tu sa .. jednak jest osobny topic odnosnie zasilaczy.. Od siebie powiem tyle - do takiego konfigu spokojnie starczy jakis fortronek 300/350W z allegro. Do 150 widzialem fajnego Enermaxa powyzej tego juz sam znajdziesz przegladajac wspomniany topic. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SKIPER::.. Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Polecam Topower P5 350W... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 jakby to rzec: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf dyskusja na temat zasilaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...