Skocz do zawartości
koksiu

Poszukiwanie Zasilacza

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec mam Linkworld LPQ6-300W , z tego co czytam to jest stare padło , i boje sie troche o kompa szczegolnie ze ostatnio zaczal mi zasilacz szfankowac ( glosno chodzi wiatrak , resety kompa, nieraz zwiechy ) . Wiec szukam zasilacza tak do około 150zł moze 200zł. Moj sprzet to Athlon 2000 xp+ , Radeon 9600 , 512 ram , Plytka Gigabyte GA-7VASFS., moze bede robic jakis o/c .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec mam Linkworld LPQ6-300W , z tego co czytam to jest stare padło , i boje sie troche o kompa szczegolnie ze ostatnio zaczal mi zasilacz szfankowac ( glosno chodzi wiatrak , resety kompa, nieraz zwiechy ) . Wiec szukam zasilacza tak do około 150zł moze 200zł. Moj sprzet to Athlon 2000 xp+ , Radeon 9600 , 512 ram , Plytka Gigabyte GA-7VASFS., moze bede robic jakis o/c .

1565684[/snapback]

Nie bede sie bawic w moderatora bo od tego tacy tu sa .. jednak jest osobny topic odnosnie zasilaczy..

Od siebie powiem tyle - do takiego konfigu spokojnie starczy jakis fortronek 300/350W z allegro. Do 150 widzialem fajnego Enermaxa powyzej tego juz sam znajdziesz przegladajac wspomniany topic. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi