Skocz do zawartości
jop

Przepraszam Mam Problem !

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam ze tworze nowy watak ale nie mam czasu na szukanie bo mi sie znowu moze komp zawiesici !

moj problem to:

mam plytke glowna bardzo dziwna bo Mercury KNU400X-L na NFORCE2 i wsadzilem na to seprona 2200 (czego nie moge ustawic w biosie i mam atlona 1700xp ale to chyba bios jest stary) i problem polega na tym ze podczas granie (mialem tak 2 razy) nagle dzwiek sie zmodulowal (nie wiem jak to okreslic) i zrobil by sie jakaby lecial przez tube :) i po paru minutkach zawiasil mi sie windows (XP) i pokazal sie niebieski ekran informujac mnie ze cos sie dzieje z urzadzeniami jakimis w biosie (wyladalo to tak jakbym nie robil formatki i wsadzi nowa plyte i procek a uruchomil na stary windowsie)

mam nadzieje ze ktos zrozumie moj problemik i mi wyjani o co chodzi dodam jeszcze ze wczesniej czyli uzywajac tego sprzetu przez ok miesiec nic takiego sie nie stalo dopiero od 3 dni tak mam :((( bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nf2 + winXP to wybuchowa mieszanka tandety

sam ostatnio tak jade i spodziewam sie niespodziewanego

czas na swiezy windows i jakis pakiet sterkow do plyty

proponuje tez zaktualizowac bios - moze masz jakas stara wersje ,ktora juz zostala poprawiona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak bios jest stary a pamieci sa to @200 i tak chodza ! no wlasnie z tym biosem bym musial powalcyc ale nie zardzo wiem jak :)) jakis link moze koledzy byscie zapodali do malej instrukcji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak pamiec asynchronicznie ale nie wiem czy to dobrze :)) czy zle ?

no i zainstalowalem nowego biosika :)) jak narazie wszystko jest ok a nawet jakby lepiej :))) jakby wszystko szlo szybciej :)) teraz zastanawiam sie jak to podkrecic moze ktos doradz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...