Skocz do zawartości
boss

czemu tak cicho?

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym sie spytac posiadaczy tunerow TV, czy u was dzwiek podawany przez karte tunera przez line-in na karte dzwiekowa ma wyraznie mniejsze natezenie niz z innych zrodel? U mnie tak bylo 'od nowosci', zastanawia mnie wiec, czy to normalka.

:?

Pytanie kieruje przede wszystkim do posiadaczy modelu Pixelview playTV PRO BT878.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam to samo ... :/

Na pixelu?

na aver media jakos normalnie, ale na to mzoe meic wplyw wiele czynnikow, np k. dzwiekowa.....

Przeciez chyba jasno napisalem, ze z innych zrodel jest ok!

Zastanawia mnie, czy nie ma mozliwosci jakiegos 'podkrecenia' tego wyjscia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli karta jest sprawna to wina jest slabego sygnalu z kablowki. Testowalem takiego prolinka u mnie na kablowce (UPC) i mialem ten sam problem. A ta sama karta u kumpla na jakiejs pseudokablowce dzialala spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli karta jest sprawna to wina jest slabego sygnalu z kablowki. Testowalem takiego prolinka u mnie na kablowce (UPC) i mialem ten sam problem. A ta sama karta u kumpla na jakiejs pseudokablowce dzialala spoko.

Hmm, korzystam z wejscia antenowego! :lol:

Problem dodtyczy ogolnie kazdego sygnalu wychodzacego z tunera: zarowno fonia z TV, jak i FM.

Zastanawaim sie, czy to nie wina zbyt slabego wzmocnienia sygnalu i czy nie da sie tego jakos 'podregulowac'? czy jacys elektronicy mogliby sie wypowiedziec? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...