e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam prośbę pod którą zapewne nie tylko ja się podpisze. Chodzi o to aby poprawić przejrzystość forum. Zmiejszcie czcionkę w swoich podpisach. Trochę mnie nerwi, że treść postu ma dwie linijki, a podpis czasem 4 czy 5. Co o tym myslicie? (ja już zmniejszyłem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Mam prośbę pod którą zapewne nie tylko ja się podpisze. Chodzi o to aby poprawić przejrzystość forum. Zmiejszcie czcionkę w swoich podpisach. Trochę mnie nerwi, że treść postu ma dwie linijki, a podpis czasem 4 czy 5. Co o tym myslicie? (ja już zmniejszyłem) No ale dałeś kolor niebieski :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 A niebieskiego to nie wolno? :-P A co do Ciebie Lisku to zajmij się lepiej Tweak'iem, a nie komentowaniem moich postów :-PPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 8) Mi to wogule nie przeszgadza przesadzasz :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja zara pokombinuje i zmniejsze, nie przeszkadza mi ze moj podpis bedzie zajmowal mniej miejsca niz przecietny post :P :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Dobra a jak zmniejszyc czcionka ? domyslam sie ze jak napisze <font size=2>blabla</font> nie zadziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a ja swój zmniejszyłem dawno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Dobra a jak zmniejszyc czcionka ? domyslam sie ze jak napisze <font size=2>blabla</font> nie zadziala... Wszędzie są linki Bcode wchodzisz i tam jest wszystko opisane co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja popieram pomysl wypisania w podpisie tylko podstawowych paramterow (powiedzmy 1-2 linijki), ktore beda jednoczesnie linkiem do strony z wszystkimi informacjami... tylko trzeba taka strone zrobic niestety :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a jak jest u mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a jak jest u mnie?A u mnie lepiej :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Mam prośbę pod którą zapewne nie tylko ja się podpisze. Chodzi o to aby poprawić przejrzystość forum. Zmiejszcie czcionkę w swoich podpisach. Trochę mnie nerwi, że treść postu ma dwie linijki, a podpis czasem 4 czy 5. Co o tym myslicie? (ja już zmniejszyłem) Dodam, że ja jako pierwszy znacznie zmniejszyłem podpis :lol: tylko szkoda, że nie jako pierwszy miałem kolorową czcionkę :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Dzięki wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Mam prośbę pod którą zapewne nie tylko ja się podpisze. Chodzi o to aby poprawić przejrzystość forum. Zmiejszcie czcionkę w swoich podpisach. Trochę mnie nerwi, że treść postu ma dwie linijki, a podpis czasem 4 czy 5. Co o tym myslicie? (ja już zmniejszyłem) Dodam, że ja jako pierwszy znacznie zmniejszyłem podpis :lol: tylko szkoda, że nie jako pierwszy miałem kolorową czcionkę :cry: A jak zrobiłeś kolorowego linka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Mam prośbę pod którą zapewne nie tylko ja się podpisze. Chodzi o to aby poprawić przejrzystość forum. Zmiejszcie czcionkę w swoich podpisach. Trochę mnie nerwi, że treść postu ma dwie linijki, a podpis czasem 4 czy 5. Co o tym myslicie? (ja już zmniejszyłem)Popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"] Gr00bY Mazur"]Mam prośbę pod którą zapewne nie tylko ja się podpisze. Chodzi o to aby poprawić przejrzystość forum. Zmiejszcie czcionkę w swoich podpisach. Trochę mnie nerwi, że treść postu ma dwie linijki, a podpis czasem 4 czy 5. Co o tym myslicie? (ja już zmniejszyłem) Dodam, że ja jako pierwszy znacznie zmniejszyłem podpis :lol: tylko szkoda, że nie jako pierwszy miałem kolorową czcionkę :cry: A jak zrobiłeś kolorowego linka? :lol: ["url=www.overkloks.prv.pl/]["color=red]www.overclocks.prv.pl[/color] - tak :lol: - ale się nad tym namęczyłem i w końcu wykombinowałem :lol: :lol: Tylko bez cudzysłowiów - chyba wiesz dlaczego musiałem je dodać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Big THX Varrol. Faktycznie było kombinowania. A profil mam zrobiony co do jednego znaku :-) Oczywiście, że wiem po co cudzysłowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amon ra Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 spoko :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a jak sie zmniejsza i robi kolorowe podpisy? bo nie skumalem was :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 tak moze byc? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 tak moze byc? ;) Ano pewnie, że może. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja tam ze swojego podpisu jestem zadowolony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Taki maly apel a ile osob zmienilo podpisy :)TADA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Teraz ladniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Taki maly apel a ile osob zmienilo podpisy :)TADA! I o to właśnie chodziło. Dzięki Wam wszystkim :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 dobra ale ja nadal nie zalapalem jak sie zmniejsza podpis :oops: moze mi ktos to powiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 dobra ale ja nadal nie zalapalem jak sie zmniejsza podpis :oops: moze mi ktos to powiedziec? Poczytraj sobie helpa (Naciśnij link do BBCODE w profilu). Jak tego nie skapniesz, to... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Już zmniejszyłem, nie wiem czy 9 wystarczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 A ja dopiero sobie napisalem /lenistwo to podstawa/ :D od razu zmniejszylem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Po namyśle też zmieniłem ten oczojebny 8 linijkowy podpis. Teraz może być? Narazie wersja testowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...