SzymonX-web Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Jakie polecacie mi emulatory cd mają spełniac następujący wymagania: -Interfejs graficzny -umożliwianie tworzenia obrazu w ISO -nie musi byc wersja darmowa -odpada alcohol i virtual cd bo mi nie działają -deamon też odpada -ma odtwarzac mdf, bin cue i iso Edytowane 25 Lipca 2005 przez SzymonX-web Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Eee, a dlaczego te uznane, jak daemon i alcohol odpadają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonX-web Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Eee, a dlaczego te uznane, jak daemon i alcohol odpadają? 1566105[/snapback] Bo mi się nie podobaA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Jak tak wybrzydzasz to sobie zainstaluj Nero start smart... A w nim znajdziesz Nero ImageDrive który jest emulatorem a obraz iso możesz sobie zrobić innym narzędziem z tego zestawu Nero Express(oczywiście całość ma ładny interfejs graficzny)... tylko przez swoje widzi mi się dużo tracisz bo porównanie nero do na przykład alcohola to jak bmw do malucha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonX-web Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Jak tak wybrzydzasz to sobie zainstaluj Nero start smart... A w nim znajdziesz Nero ImageDrive który jest emulatorem a obraz iso możesz sobie zrobić innym narzędziem z tego zestawu Nero Express(oczywiście całość ma ładny interfejs graficzny)... tylko przez swoje widzi mi się dużo tracisz bo porównanie nero do na przykład alcohola to jak bmw do malucha... 1566652[/snapback] Próbowałem ale niewiem gdzie zrobic obraz iso w nero express :mur: :mur: A co do emulatora to ja chce miec wszystko w liście ułożone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Ciekawe do czego w nero Express słuzy przycisk "Więcej" a potem drugi od lewej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Nie bede zakładał nowego topicu.... Dlaczego w virtualu cd 7 nie moge włozyć obrazu do virtualnego napędu ?? Wchodzi mi druga płyta ma 450 mega a pierwsza ma 750 i nie chce wejsc. Wychodzi bład :cry: O co biega jak to zmienić? Edytowane 25 Września 2005 przez radwan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...