danrok Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Oj, lepiej. Mógłbyś zrobić jakieś logo nad całą ramką może i wtedy tekst na całą stronę? Wydaje mi sie, ze bylo by czytelniej, ale moze sie myle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Nie wiem jak to poprawnie sformułować ... 1572693[/snapback] Everest jest to nowa wersja znajej Aidy. Ot to cała filozofia ? PS: Poszukuje programiku Nvidii do Nforców 2 (i 3 chyba tez) na programowe schłodzenie procesora (zajmował on bardzo mało, a temperatura byla mniejsza o kilka stopni) pamieta ktos nazwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Coś mi się wydaje, że lipnie by to wyglądało. Tak jest dobrze :P Zaokrągliłem troszke przyciski a także zmieniłem opis tej aidy :) Właśnie wrzucają się pliki na serwer. Edytowane 29 Lipca 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Zmien linka z AIDA do EVERESTA. I podpisz: "Everest. Stara Aida" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ładneej wyglądają teraz, ale hmm... to czerwone ma wzorować jakiś cień? Wydaje mi się, że jest troche za długie, możnaby skrócić i dać inny kolor, który bardziej pasuje, sproboj moze ten co masz pod paskiem, taki różowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jaki różowy pod paskiem? Czyżby Opera? W IE i FF wyświetla się tak jak powinno, znów Opera innaczej rozpoznaje kod... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Taa, opera. Teraz widze. Szare jest :P Może zmien na szary właśnie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Zmieniłem czcionki na stronce aby się dobrze wyświetlały w tej nieszczęsnej operze... Bawiłem się troszke przyciskami i wyszło takie cuś co widać na stronce. Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat3 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 zapraszam tez na stronke z tego tematu http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=146846 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 to ja też sie dołocze do :) may 1569174[/snapback] o w morde.... "mojom starom płyte [ciach!]om" " także som wydajne,waiadomo dlatych co majom", wez to popraw :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Tylko nie mówcie, że temat umarł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Grrrr, bylo by dobrze, ale te kolorowe pask iprzewijania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ymmm... mam zrobić normalne? W operze sie wyświetla taki głupi różowy ale w IE jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Dobrze w IE, bo kolorowanie tego to wymysł Microsoftu i normalne przegladarki nie muszą tego obsługiwac(i częsc nie obsługuje bo i po co?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Usunąłem te kolorowe suwaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 stronka może być ale te 58 błędów w validatorze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Hmm... dziwny ten validator. Atrybut dla <table> mam height="150" a wywala: there is no atribute "height" :| Już tylko 30 błędów ;) Edit: Na stronke dodane 4 nowe programy! Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nonono, stronka sie rozkreca :D mam nadzieje ze serwert nie padnie :D powodzenia nad pracami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja też mam nadzieje, że nie padnie :) W końcu to lycos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 lycos lycosem, ale pasc moze :D radci dawac nie bede bo juz dawałem i i tak mnie nie słuchasz ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) No więc zdobyłem nowy serwerek 100 MB. Możecie się spodziewać częstych aktualizacji ;) Dawajcie propozycje programów jakie wrzucić do downloadu ;) No i następne dwa programy: radiate i benchmark CCR. Zapraszam do ściągania! Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ooooo O_o ccr, brawo :] daj linki do stron producentow..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 S2K Control nie działa na AMD64? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Z tego co mi wiadomo to nie :wink: Edit: Następne cztery programy w download. Więcej w newsach na stronce :) Edit 2: Na stronce jest już 26 programów :D Edit 3: Zrobiłem nowe przyciski. Jak się podobają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Z tego co mi wiadomo to nie :wink: Edit: Następne cztery programy w download. Więcej w newsach na stronce :) Edit 2: Na stronce jest już 26 programów :D Edit 3: Zrobiłem nowe przyciski. Jak się podobają? 1598471[/snapback] Oooo, przyciski lux. Nie możesz zrobić jakiegos podświetlenia jak się na jeden najedzie? Fajnie by było :) PS. coraz wolniej się stronka ładuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Hehe jutro nad tym popracuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 okropnie sie przewija ten download, moze mniej ciezkiej grafiki? mozna to nawet zrobic na samych kolorowych borderach i strone bedzie wygladac przyjemnie, schludnie i działac bardzo szybko (przyklad - imageshack) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam problemy z niu serwerem :( Download jak narazie zamknięty a stronka stoi na lycosie :( Edit: Stronka znów działa!! :D Edit2: Dostałem nowy serwer więc jest także aktualizacja na stronie :) 1 nowy program i 2 uaktualnienia. Dałem także do niektórych programów linki do stron producentów (postaram się dać do wszystkich). Dałem także 2 toplisty więc zapraszam do głosowania :) Pozdroł :D Edit3: No i znowu update w postaci trzech programów. Więcej na stronce. Podam adres bo nie każdemu chce się wrócić do pierwszego posta w tym temacie :) http://www.stenesite.prv.pl Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Popraw linka, mi się otwiera strona Oral-B :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...