krasi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Hej!! Mam pytanie: Czy to normalne na głośnikach 5.1 (creativa) że podczas słuchania mp3 grają tylko dwa przednie głosniki (prawy i lewy) a pozostałe włączając w to centralny milczą?? Podczas testu wszystko jest ok, więc już nie wiem co i jak... Kiedy da się usłyszeć dodatkowe 3 głosniki?? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Witam czemu pierw nie wybrałeś opcji szukaj na forum znalazł byś odpowiedź na swoje pytanie :mur:. Jeśli słuchasz muzyki w winampie to wejdź w options> preferences>plug-ins>output> z listy wybierz directsound .... klikni >configure niżej otworzy Ci się okno zaznacz "allow hardware acceleratoin...." >apply>ok włącz od nowa winampa i już grają wszystkie. Edytowane 25 Lipca 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Przyznaje źle zrobiłem. :mur: :mur: :mur: Przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 a bawiles sie opcja CMSS ???? wtedy z kazdego zrodla robi wielokanalowe. marnie ale zawsze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...