klyma89 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Mam pytanie, czy te pamieci wytrzymaja zmiane napiecia oraz fsb? Sa to tanie pamieci ale czy sa dobre? Chodzi mi dokladnie o podkrecanie procka, czy to wytrzymaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 musisz sam sprawdzic bo np. jedne ida z bulem na DDR400, a inne bezniczego na DDR500 co do napiecie to daj 2.7-2.8V nie powinno sie nic stac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 hmm jeśli masz farta to ci pójdą na FSB 250 na lipnych timingach, napewno zmiana napięcia powiedzmy do ok. 3V nic im nie zrobi... a zmiana FSB tylko pomoze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klyma89 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Bo poprostu bylem u znajomego w sklepie z kompami i powiedzial mi ze Elixiri nie wytrzymuja zmiany napiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Bo poprostu bylem u znajomego w sklepie z kompami i powiedzial mi ze Elixiri nie wytrzymuja zmiany napiec. 1566711[/snapback] a mi ostatnio znajomy mowil o sloniu w pudelku po zapalkach :? no wiesz... troszke napiecia im napewno nie zaszkodzi, po za tym kazdy rozumie i odbiera inaczej "nie wytrzymywanie zmiany napiec" - dla jednych to niestablinosc czy sypanie bledów, albo kompletne nie uruchamianie sie, albo poprostu dodasz im V a te sie grzeją :) a z tymi elixirami to naprawde roznie bywa - innym leci 2,5-3-3-6 na 260 przy 2.6V bo cos sie stalo, innym 210fsb robi z bolem na 3-4-4-8 przy 2.8V bo mysleli ze kupili dobre pamieci.... ;) loteria jak nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 a mi one leca tak jak w sygnaturce tylko ze wiecej niechcą juz pojśc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 a timingi probowales luzowac? po za tym fajne te timingi - na 1t mam nadzieje? :D a moze ci sie trafily na bh5? :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...