meehoo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Hmmm nie chcę być marudny, ale co z tymi fotkami? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 JA tez czekam :? A jak to jest z ta gwarancja? Jak i gdzie ja sie przedluza i co trzeba miec (jakie dokumenty)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
file17 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam, mam ten sprzęcik od Września 05. 1.6 Ghz radek x300 64 Mb i 512 Mb ram. Pytanko: czy mozna ustawić żeby procek chodził na max mozliwościach, oraz jak się reinstaluje windows ( jaki skrót) ponieważ ten laptopik ma wgraną automatycznie partycję z Win Xp. czy dostaliscie płyty win czy mieliscie wgrane na dysku? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...