MacieX Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Czy ktoś mógłby mi przybliżyć coś na temat tej (hmm chyba nakładki na XP) bardzo jestem ciekaw Majkroshoftovych nowości.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 urzyj opcji szukaj a po zatym zakładałem już temat o longhornie a znaleść możesz nawet duzo informacji o longhornie na fajniej stronie o windowsach na jadrze nt www.infojama.pl polecam pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Czy ktoś mógłby mi przybliżyć coś na temat tej (hmm chyba nakładki na XP) bardzo jestem ciekaw Majkroshoftovych nowości.... QRWA następny moderuje ktoś to jeszcze ??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wlasnie biore sie za instalke longhorn'a - juz wypalilem bootowalny CD. napisze cos wiecej jak go skonfiguruje - dajcie mi kolo 90 minut;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 mam juz system ale go konfiguruje. brakuje kilku opcji - wersja alpha... - ale ogolnie jest niezle. jedna uwaga: skin ktory wlacza sie automatycznie wymaga 32bity zeby jakos wygladac... teraz bede pisac na "oprogramowanie". ide go testowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 mam juz system ale go konfiguruje. brakuje kilku opcji - wersja alpha... - ale ogolnie jest niezle. jedna uwaga: skin ktory wlacza sie automatycznie wymaga 32bity zeby jakos wygladac... teraz bede pisac na "oprogramowanie". ide go testowac :D skąd można to zassać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Program: mIRC serwer: irc.Elite-IRC.net kanał: #betas, #betas-xdcc szukać lh_3683_betas.iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 sorki, nie używam irca, i nie bede uzywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 szkoda - ja tylko używam do ściągania - tam przynajmniej bez problemów byś znalazł. Spróbuj w na stronie http://www.filemirrors.com znaleść plik lh_3683_betas.iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...