RafalB Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 niedawno zastanawiałem się nad kupnem karty , myślałem o R9550 sprzedałem kyro2 i przez całkowity przypadek szukając sterowników dla mojego voodoo 3 2000 natknąłem się na bardzo ciekawe forum http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1462 gdzie koleś odpala doom3 na voodoo2 SLI i o dziwo w jak dla mnie wystarczającej grafie spokojnie gra z prędkością 30 - 65 fps nie czekając sam zainstalowałem doom3 oraz patch który autor tego topicu zrobił , niepotrzebnie profilaktycznie ustawiłem grafe na totaln minimum bo doom3 śmiga więc za chwilę podkręcam voodoo do granic możliwości procka tez , reinstaluje dooma i zwiekszam detale i co ? przejdę tę gierkę na karcie za 10 zł (gdybym miał voodoo 5 6000 - doom chodził by pięknie ) ps. na tamtym forum są kolesie co mają voodoo 5 6000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) kolejny archeolog. jakbys nie wiedzial byl news na glownej (nie chce mi sie szukac) o tym. a pozatym o d3 jest osobny temat. edyta klik Edytowane 26 Lipca 2005 przez Orgiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...