Moog Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Kontynuacja dość zwariowanej gry, która swoją premierę miała w 2003 roku. Zasady rozgrywki są nadzwyczaj proste: korzystając z jednej z dostępnych ciężarówek musimy wykonywać różnorodne misje czy na przykład przewozić towary, a wszystko po to, aby zarobić możliwie jak największą ilość pieniędzy. ... Tu więcej : http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=4609 Grał już ktoś jak wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Gierca mnie nie wciągła, małe zmiany graficzne co do jedynki, ale za to zrobili z niej jeszcze większe arcade. Taka konsolowa zabawka, jak nie ma co robić to można pograć, ale nic ciekawego 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 jak bym powiedzial "prostacka" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 :? właśnie pograłem z 1H..i juz mi się dalej nie chce :? nuda ze głowa mała..przewozic ciągle te same towary..zarabiasz 50.000 za jednym przewozem a koleś chce od ciebie 700.000 aby "wybronić mamuśkę"...czyli 15 przejazdów...nudaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...