L€€_$HY Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Witam wszystkich! Mam maly kwas - nie mam dzwieku w Aliens vs. Predator Gold Edition! Bez problemu wszystko dziala w Q 2 i 3 i w Mortyrze (innych gier pod reka nie mam), a w AvP slysze tylko czesc efektow dzwiekowych, tzn wrzaski i komunikaty "prowadzacego", a nie slychac zupelnie np. odglosu strzalow i dzwiewkow otoczenia. Gra jak najbardziej oryginalna, zazden pirat. W panelu kontrolnym DirectX 8.1 niby wszystko w porzadku... Co to moze byc??? Podejrzewam karte dzwiekowa, ale moze ktos sie juz spotkal z tym problemem. Konf. jak ponizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Witam wszystkich! Mam maly kwas - nie mam dzwieku w Aliens vs. Predator Gold Edition! Bez problemu wszystko dziala w Q 2 i 3 i w Mortyrze (innych gier pod reka nie mam), a w AvP slysze tylko czesc efektow dzwiekowych, tzn wrzaski i komunikaty "prowadzacego", a nie slychac zupelnie np. odglosu strzalow i dzwiewkow otoczenia. Gra jak najbardziej oryginalna, zazden pirat. W panelu kontrolnym DirectX 8.1 niby wszystko w porzadku... Co to moze byc??? Podejrzewam karte dzwiekowa, ale moze ktos sie juz spotkal z tym problemem. Konf. jak ponizej. U mnie jest to samo, mam SoundBlastera64 i kupa. Nie udało mi się rozwiązać problemu, dałem sobie spokój poprostu . A szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 U mnie jest to samo, mam SoundBlastera64 i kupa. Nie udało mi się rozwiązać problemu, dałem sobie spokój poprostu . A szkoda :( Czyli moze cos nie tak jest z Sound Blasterem? Qrde.... Jakas nowa karta sredniej jakosci kosztuje gdzies z 50 zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Odpaliłem sobie po wielu latach AvP (1) i mym oczom ukazal się problem, mam 19" szerokoekranowy monitor i gra mimo ustawienia rozdziałki 1440x900 wyswietla mi obraz 4:3 przesuniety w lewo a po prawej stronie mam pionowy pas rozmazanych textur (nie ruszają sie, sa poporstu). Podobna sytuacja się dzieje podczas ustawienia innych rozdzielczości kiedy to obraz powinien byc rozciągnięty na cały ekran a tak sie nie dzieje jest 1024x768 (4:3) i sytuacja podobna jak wcześniej - po prawej rozmazane świetliste (pierwsza misja zaczyna sie tak ze sie prawie w swiatlo patrzysz) nie ruszające sie textury...w taki sposob raczej pograc sie nie da, zna ktos moze jakis sposob na to lub jest jakis fix na widescreena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wiesz, może po prosty sprzęt trzeba "opóźnić" tzn. wymusić by tak szybko nie chodził, wgrać patche do gry itd. Ja ostatnio AvP2 odpalałem i było dobrze wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...