kbzium Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Mam problem. Mam płytę główną Intela ze zintegrowaną grafiką. :cry: Niestety taki chociażby NFSU 1i 2 nie pójdzie. Jakieś sugesitie? Opłaca się kupować np. jakiegoś radeona na zwykłe pci? Trzeba od razu wymieniać płytę główną? Nie jestem w tej chwili przy kasie. dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 No najlepiej byloby wymienic. Na PCI dostaniesz 9200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 O ile mi też wiadomo są nawet FX5200 128bit, ale to widziałem na zagranicznej stronce i nie wiem czy w Polsce takie cośdostaniesz. Jak narazie poperam wyżej, bo znajdziesz takie coś pewnie taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxer Edward Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja widziałem gdzies 5500 PCI za okolo 280zl:Dtroche dużo , ale karta juz troche lepsza...NFs 1 na full detalach chodzi:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Troche lepsza? To podkrecony 5200 wiec po co przeplacac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Troche lepsza? To podkrecony 5200 wiec po co przeplacac? 1578609[/snapback] A moze zmiana płyty + chociażby GF3Ti/Radeon9100. Cenowo wyjdzie podobno, a bedziesz miał lepsza płyte oraz możliwosć wymiany w przyszłosći na lepsza grafe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikktor Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A moze zmiana płyty + chociażby GF3Ti/Radeon9100. Cenowo wyjdzie podobno, a bedziesz miał lepsza płyte oraz możliwosć wymiany w przyszłosći na lepsza grafe. 1581774[/snapback] w 100% popieram!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 pozbyc sie tej plyty glownej ,przeciez bez agp to byly i810 ,a nowsze integry juz mialy agp (nie pamietam jak tam wczesne P4) wiec proc jest za slaby juz ,trzeba zmienic plyte z procem i kupic jakas tania grafe - np. uzywana r9550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ja bym sie jeszcze pomeczyl i uzbieral na proc + plyta + grafa. To bedzie najrozsadniejsze rozwiazanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...