OL1 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 jestem w 3 misji. jeżdże sobie quadem i zwała. przeskoczyłem rzeke i mam te takie pięterka i nie wiem co zrobić. Jest możliwość zejścia z quada, albo gdzie mam pojechac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Solucja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Aaa, pamietam ta misje i da sie zejsc z quada tak jak sie na niego wchodzilo. Klawiszem dzialania albo shift. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 własnie w tym problem że zejśc sie nie da a próbowałem już wszystkich klawiszy. tym co wchodziłem jeżdże do przodu. walnieta gra jakaś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 OL1 napisał(a): własnie w tym problem że zejśc sie nie da a próbowałem już wszystkich klawiszy. tym co wchodziłem jeżdże do przodu. walnieta gra jakaś. 1566778[/snapback] Przecierz da sie ja przeskoczyc quadem.Wczesniej ozesz zejsc w lewym rogu (patrzac od mejsca,z ktorego "przyjechales") po sekret drabinka do dolu.Oprocz tego masz sekret na samym poczatku zanim wsiadziesz do quad bike'a.W razie porad do jakiego kolwiek TR,pisac :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaczek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 hydro2 napisał(a): Przecierz da sie ja przeskoczyc quadem.Wczesniej ozesz zejsc w lewym rogu (patrzac od mejsca,z ktorego "przyjechales") po sekret drabinka do dolu.Oprocz tego masz sekret na samym poczatku zanim wsiadziesz do quad bike'a.W razie porad do jakiego kolwiek TR,pisac :) Pozdro 1568029[/snapback] Ale on nie wie jak zejsc z quada a nie gdzie sa sekrety :D Ja juz dosyc dawno w to gralem ale chyba strzalka w bok i shift (nie jestem pewien, ale tez mialem z tym problem :rolleyes: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...