Skocz do zawartości
OL1

Tomb Raider 3

Rekomendowane odpowiedzi

jestem w 3 misji. jeżdże sobie quadem i zwała. przeskoczyłem rzeke i mam te takie pięterka i nie wiem co zrobić. Jest możliwość zejścia z quada, albo gdzie mam pojechac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OL1 napisał(a):

własnie w tym problem że zejśc sie nie da a próbowałem już wszystkich klawiszy. tym co wchodziłem jeżdże do przodu. walnieta gra jakaś.

1566778[/snapback]

Przecierz da sie ja przeskoczyc quadem.Wczesniej ozesz zejsc w lewym rogu (patrzac od mejsca,z ktorego "przyjechales") po sekret drabinka do dolu.Oprocz tego masz sekret na samym poczatku zanim wsiadziesz do quad bike'a.W razie porad do jakiego kolwiek TR,pisac :) Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 napisał(a):

Przecierz da sie ja przeskoczyc quadem.Wczesniej ozesz zejsc w lewym rogu (patrzac od mejsca,z ktorego "przyjechales") po sekret drabinka do dolu.Oprocz tego masz sekret na samym poczatku zanim wsiadziesz do quad bike'a.W razie porad do jakiego kolwiek TR,pisac :) Pozdro

1568029[/snapback]

Ale on nie wie jak zejsc z quada a nie gdzie sa sekrety :D

Ja juz dosyc dawno w to gralem ale chyba strzalka w bok i shift (nie jestem pewien, ale tez mialem z tym problem :rolleyes: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi