Skocz do zawartości
Dawid afg

Jak Obniżyć Napięcie?

Rekomendowane odpowiedzi

To jest normalne u ludzi. Musiał bys sie chyba za głowe trzymac jak bys wiedział ilu ludzi na prawde ma codegeny!! Prawda jest taka ze na tweaku tylko ludzie wiedza jaka wazna role w kompie gra zasilacz! W sklepach i serwisach o tym sie nie wspomina. Przecietny Kowalski jak by usłyszał u goscia z serwisu ze ten mu poleca zasilacz za 200zł to by pomyslał ze koles zwariował! Pochodzcie po sklepach, i po ogladajcie zestawy komputerowe - looknijcie jakie maja zasilacze

1580442[/snapback]

Witam.Pracuję w sklepie komputerowym i z doświadczenia wiem że pan Kowalski kupuje najtańsze komponenty bo panie obok w sklepie nie dla idiotów sprzedają a skoro sprzedaja to towar jest dobry.Przy sprzedaży jednego z kompów zasugerowałem zmianę zasilacza bo gafa wypasiona to mi klijęt odpowiedział ze wie lepiej bo widział taki zestaw w markecie.Wnioski zostawiam do przemyślenia :D Edytowane przez Turkina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Pracuję w sklepie komputerowym i z doświadczenia wiem że pan Kowalski kupuje najtańsze komponenty bo panie obok w sklepie nie dla idiotów sprzedają a skoro sprzedaja to towar jest dobry.Przy sprzedaży jednego z kompów zasugerowałem zmianę zasilacza bo gafa wypasiona to mi klijęt odpowiedział ze wie lepiej bo widział taki zestaw w markecie.Wnioski zostawiam do przemyślenia :D

1615351[/snapback]

Pacjent jak kazdy beginnero...

@ Dawid afg

Napiecia w normie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi