Turkina Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) To jest normalne u ludzi. Musiał bys sie chyba za głowe trzymac jak bys wiedział ilu ludzi na prawde ma codegeny!! Prawda jest taka ze na tweaku tylko ludzie wiedza jaka wazna role w kompie gra zasilacz! W sklepach i serwisach o tym sie nie wspomina. Przecietny Kowalski jak by usłyszał u goscia z serwisu ze ten mu poleca zasilacz za 200zł to by pomyslał ze koles zwariował! Pochodzcie po sklepach, i po ogladajcie zestawy komputerowe - looknijcie jakie maja zasilacze 1580442[/snapback] Witam.Pracuję w sklepie komputerowym i z doświadczenia wiem że pan Kowalski kupuje najtańsze komponenty bo panie obok w sklepie nie dla idiotów sprzedają a skoro sprzedaja to towar jest dobry.Przy sprzedaży jednego z kompów zasugerowałem zmianę zasilacza bo gafa wypasiona to mi klijęt odpowiedział ze wie lepiej bo widział taki zestaw w markecie.Wnioski zostawiam do przemyślenia :D Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam.Pracuję w sklepie komputerowym i z doświadczenia wiem że pan Kowalski kupuje najtańsze komponenty bo panie obok w sklepie nie dla idiotów sprzedają a skoro sprzedaja to towar jest dobry.Przy sprzedaży jednego z kompów zasugerowałem zmianę zasilacza bo gafa wypasiona to mi klijęt odpowiedział ze wie lepiej bo widział taki zestaw w markecie.Wnioski zostawiam do przemyślenia :D 1615351[/snapback] Pacjent jak kazdy beginnero... @ Dawid afg Napiecia w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...