FumFel_20 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Siema. Przymierzam sie do fleszowania biosu mej grafy.Normalnie ma vcore 175 memory 400.(niechem sie bawić w programowe podkręcanie np.power strip, tylko na stałe)Niedługo bede miał antka 2000+ i załóżmy że w 3d marku będe miał 7000 punktów.Ile mi da punktów jak ustawie vcore 230 a memory na 500?Teraz jak podkręcam grafe to mam albo wynik taki sam albo mniejszy bo proc mi spowalnia więc niepytajcie czemu sam niewsprawdze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 jak dostaniesz procka to sprawdzisz :twisted: a tak na poważnie wejdz na http://madonion.com/ i porównaj wyniki w bazie danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Wiem że sprawdze ale tak chciałbym wiedzieć czy jest sens wymieniać chłodzenie(bo na meh grafie jest troszeczke za kiepskie) jak wydajniść będzie lekko lepsza...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a co się tak śpieszysz kupisz procka to zobaczysz co i jak nie mo co się śpieszyć za wczasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a co się tak śpieszysz kupisz procka to zobaczysz co i jak nie mo co się śpieszyć za wczasu.A ten swoje.Jak bym chciał sprawdzić puźniej to bym tego ogłoszenia niedał prawda?!? Pozatym chciałęm się dowiedzieć jak się robi fleszowanie biosu, czym to sie robi.A TY tylko to samo, poczekaj poczekaj zobaczysz zobaczysz.Chcę sie teraz niektórych żeczy dowiedzieć!Chyba mi wolno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 hmmm... no dobra 1. jak zaktualizować bios masz tutaj: http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=vgabios2 i http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=vgabios2 2. tu masz biosy jak byś nie mógł znaleść: http://www.nvidia.com.pl/download.html?BIOSy 3. do aktualizacji użyj NVIDIA BIOS Editor a tak wogóle to troche cierpliwość nikt nie jest wruszką. ps mam takie pytanie ile będę maił 3dmarków w 3dmark 2039 na gf18 i p15 700ghz??? chyba mam prawo wiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 NO było tak odrazu :) . A tak na marginesie to dużooooo osób ma gf3 więc te pytanie było przedewszystkim kierowane do nich.To napewno by wiedzieli....Ale mimo wszystki dzięki za linki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Może to ci pomoże. Na Athlonie XP 1800+,z GF 3 TI500 (240/500) jest bez podkręcania ok. 8300 na solidnej płycie DDRowej. Licz więc na około 8000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Może to ci pomoże. Na Athlonie XP 1800+,z GF 3 TI500 (240/500) jest bez podkręcania ok. 8300 na solidnej płycie DDRowej. Licz więc na około 8000.Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 A ja uwazam ze to da i to duuuzo. mi jkies 1500pkt skoczylo jak skrecilem grafe z tego co bylo na to co jest. Patrz ponizej. Tam napisane co i naco krecilem - NAPRAWDE WARTO!!! teraz na moim sprzeciku prawie 8100 pkt w 3dmark 2001 se wyciagam wiec niezle chyyba nieeee??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 NO nieźle, czyli się opłaca podkręcać, dzięki za info.Tak na marginesie to też mam grafe palit dayton :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 NO nieźle, czyli się opłaca podkręcać, dzięki za info.Tak na marginesie to też mam grafe palit dayton :) ..noi noi? udalo sie? warto bylo? dopaslowales sobie ustawienia krecac wczesniej programowo czy moze tak w ciemno dobrales wartosci? sa jakies korzysci z modyfikacji sprzetowej w stosunku do programowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ciekaw jestem waszych doswiadczen. u mnie po kreceniu detkami 3dmarkow nic nie przybylo prawie wcale (a krecilem w dobra strone). Natomiast po flashu wszystko bylo swietnie. I jeszcze to, ze przy kreceniu detkami uzyskalem mniejscze freq niz przy zabawie z biosem (chodzi o brak artefaktow). Mi sie tak zdaje, ze to programowe krecenie to taki troszke pic na wode. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 (...)nikt nie jest wruszką.(...)Sorry, ale to mnie powaliło :D:D:D:D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja na moim konfigu zrobiłem 9370 na 250/550 co prawda.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...