SzymonX-web Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam.Mam pytanie jak wygląda windows PE?Czy można dodawac do niego programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 PE? a co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Czy zepsulo sie wam google? http://www.google.pl/search?sourceid=navcl...-8&q=windows+PE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Windows PE = Windows Preinstalled Enviroment. Wersja systemu dzialajaca z plytki CD dostarczana glownie duzym firmom. Sluzy glownie w celach ratunkowych. Mozna sobie samemu zrobic cos na styl Windowsa PE, o tym wiecej na google (link powyzej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonX-web Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Wiem że się uruchamia bez płyty.Ale czy można dodac tam programy? A ten darmowy PE bulider mi się nie podoba PS:na google szukałem i odpowiedzi nie znalazłem Edytowane 26 Lipca 2005 przez SzymonX-web Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Mozna dodawac i ten Pe Builder z pierwszego linka z google jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonX-web Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Mozna dodawac i ten Pe Builder z pierwszego linka z google jest ok. 1567415[/snapback] To pytanie czy to tego dodawania jest potrzebny jakiś program jak nie to powiedzcie jak można dodawac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Na stronie tego Pe Buildera masz wszystko opisane, czego uzyc i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 http://tinyurl.com/b6pox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Neo_x nie widzisz, ze juz podalem ten link na samym poczatku tego watku? Po co robisz to drugi raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...