Gość BarTweak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 dziwne... słyszałem, że jest napisana na silniku IE no, ale coś się nowego widać dowiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NINJA Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Znowu kolejny shit od microsoft'u ten Ie 7 i fakt iż wiele stron nie będzie chodzic to bleeeeeee Moim zdaniem FireFox is the best ;].Ciekwe jak to będzie jak ktos nie będzie miał innej przeglądarki niz IE 7 i będze musiał np. coś znaleść w necie a tu jak wchodzi na jakaś strone to nie będzie się do końca ładować albo wogóle nie wiejdzie... Hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 szajsowate... i tak opera jest lepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A słyszeliście że IE 7.0 ma mieć nowe logo? Na blogu IE zostało przedstawione nowe logo dla przeglądarki Microsoft Internet Explorer 7.0, która ma ukazać się za jakiś czas, a akutalnie jest w fazie Beta 1. Logo zostanie zastosowane w IE7 dla systemów Windows Windows XP SP2, Windows Server 2003 SP1 oraz ich 64-bitowych odpowiedników. Dla systemu Windows Vista jest szykowane inne logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) 1602345[/snapback] moim zdaniem logo okaże się lepsze niz przeglądarka :lol: Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Tak i tak brzydkie :P wolę liska :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) IE nawet już logo nie pomoze, imho - logo sux tak jak explorer ;) ja to moge uzywac tylko do przegladania zasobow na kompie, a do przegladania sieci internet jak na razie pod windowsem mi sluzy mozilla firefox, pod linuxem zreszta tez ;) Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...