michal_aniol Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 niestety instrukcja do płyty jest wybitnie uboga NIC nie ma o ustawianiu biosu ! :mur: 1581190[/snapback] To niestety fakt... DFI opod tym względem powinno bardziej się przyłożyć. Gorszej instrukcji do płyty nie widziałem. Pozostaje Ci instrukcja w pdf, znajdziesz ją na stronach DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A wracając do klawiatury, to ona nie musi mieć żadnych dodatkowych klawiszy by to działało (press any key :) i działa jak się w Biosie załączy). O zworce wspomniałem dlatego, że tak właśnie można to odłączyć na Abicie na stałe (ja nie mam tej opcji właczonej a i tak mi się świeci mysz i klawa, tylko mnie to nie przeszkadza bo zawsze listwę wyłaczam). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Michaello, dodam ze nie zawsze tak jest ! czasami sie swieci czasami nie :( nigdy sie z czym takim nie spotkalem? nie mam pojecia gdzie na plycie tego szukac i jak to moze sie nazywac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fantom Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Ta płyta jest zarombista procek z serii dpaw 0517 idzie na 2.8 na default napieciu. Procek nie był testowany długo ale to dlatego ze nie mam czasu narazie sie nim zabawic w weekend beda dokładniejsze testy Venice dpaw0517 wszystko na biosie 11.07 jeśli poprawią jeszcze stabilność w dfi na pamieciach na 1t to bedzie good Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez fantom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 rozumeim ze ty takich obiawow nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...