monster21 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam Mam taki dziwny problem przy zamykaniu win zacina mi się komp. tj. dokładnie na oknie na niebieskim tle zamykanie systemu i zawsze w tym samym miejscu z tym ze tylko wtedy jak PC pochodzi dłużej (10h). Normalnie działa dobrze w czasie pracy i podczas grania nie ma żadnych ścin ani zwisów tylko przy wychodzeniu . Kompletnie nie wiem, o co chodzi i jak sobie z tym poradzić. Dodam, że mam "świeżego windowsa" (wczoraj instalowałem na nowo) myślałem ze wszystko będzie OKI a tu znowu to samo:( Poradźcie coś może miał już ktoś taki problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Po co zakladasz 1 topic w kilku dzialach. W tamtym temacie juz ci napisalem co zrobic wiec sobie zagladnij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...