kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Mój tato robi doktorat z historii i potrzebuje książki ukraińskie i polskie. Z okresu 1939-50. Głównie o UPA w woj. Rzeszowskim. Mozne znacie jakieśdobre księgarnie interentowe, patrzyłem na allegro prawie nic :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 www.bellona.pl może ? Ale chyba ciężko będzie znaleźć coś o takiej dokładnie tematyce. Takich materiałów trzeba by raczej szukać w bibliotekach uniwersyteckich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Lub po antykwariatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zacznij od allegro i innych ibejow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zacznij od allegro i innych ibejow. 1567108[/snapback] Na allegro pustki, nic nie znalazłem na ebey sprawdzałem też nic. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zobacz jeszcze www.swistak.pl, to jest darmowy dom aukcyjny, a ofert jest więcej niż na ebayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...