filipowski_ Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 pamiętam, że jakiś rok temu trafiłem na pewną anglojęzyczną stronę, na której było opisane przyspieszanie tnt poprzez wylutowanie kilku filtrów z płytki owej karty.. niestety nie mogę znaleść tej strony. może ktoś z was wie coś na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 nie to forum :evil: na graficzne z tym :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Fakt, zly dzial forum ;] Poszukaj na oc/graficznym, tam na 100% byl topic o tym (wiem, bo sam go czytalem). Ludzie nawet pokazywali swoje karty zmodowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 przez wymontowanie filtrów można polepszyć ostrosć/jakość obrazu a nie wydajność.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 imho GF2 jest dostępny za grosze.. i wydaje mi sie że szkoda się bawić.. :) bo nic lepszeego (szybszego) i tak nie wymyślisz... a może sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipowski_ Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 nie to forum icon_evil.gif na graficzne z tym :!: ajjj, miałem dylemat, były tak podobne do siebie.. przez wymontowanie filtrów można polepszyć ostrosć/jakość obrazu a nie wydajność.. no w sumie nie pamiętam dokładnie co tam było napisane, ale taka poprawa to zawsze coś.. imho GF2 jest dostępny za grosze.. i wydaje mi sie że szkoda się bawić.. icon_smile3.gif bo nic lepszeego (szybszego) i tak nie wymyślisz... a może sie myle? wiesz.. nie każdy potrzebuje tego gf2 i nie każdy chce wydawać grosze na coś, czego w danej chwili nie potrzebuje ; ) w sumie to tylko dorwę jakąś specyfikację karty (elektronika) i jazda : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) wylutowywalo sie filtry zeby uzyskac lepsza jakos obrazu :) rzeczywiscie dziala ja wylutowywalem na sis315 :) ten artykul jest na dzikie.net w dziale artykuly pozdro666 :lol: Edytowane 26 Lipca 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Fakt, mozna polepszyc jakosc wyswietlanego obrazu z nie wydajnosc karty. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipowski_ Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 wylutowywalo sie filtry zeby uzyskac lepsza jakos obrazu :) rzeczywiscie dziala ja wylutowywalem na sis315 :) ten artykul jest na dzikie.net w dziale artykuly pozdro666 :lol: 1567594[/snapback] dzięki, dzięki, już widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...