Staszek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Pomysł wziął się z tąd, że przy oglądaniu filmów z kompa na tv siedzę poza zasięgiem działania mojej myszy (radiowy A4Tech RFW-33), a wstawanie z wygodnego fotela żeby zmienić jakieś ustawienia odtwarzacza kłóci się z moim lenistwem i komfortem oglądania filmów :) Postanowiłem coś wykombinować żeby zwiększyć zasięg działania myszy...i udało się :) Aż dziw że to takie proste, mianowicie wystarczyło umieścić odbiornik sygnału z myszki blisko (do 50mm, im bliżej tym lepiej) jakiegokolwiek przewodu sieciowego np. tego który zasila kompa i zasięg działania myszy objął całe piętro (mieszkam w domku jednorodzinnym), myszka działa z każdego pokoju :) Polecam przetestowanie tego "moda" na Waszych radiowych gryzoniach, tym bardziej że cały sprzęt zostaje nie naruszony, a to też ważne choćby z powodu gwarancji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 nooooooo prosze! Dziala! Co prawda nie obejmuje mi calego pietra, ale i tak sporo sie polepszylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Już myślałem że nikt tego pomysłu nie wypróbuje, a jednak, chociaż jedna osoba 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 o u mnie tez dziala :), jestem w przedpokoju, nadajnik daleko a kursor na ekranie sie rusza hyhyhy, siec kabli dziala jak wileka antena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 narazie mi starcza standardowa na smyczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Dziś spróbuję :) Klawiaturka chyba też będzie tak śmigać, nie? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...