Trendzik Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Właśnie tak się zastanawiam czy sobie nie sprawić takiego odtwarzacza : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58782693 Jest to firmowy iRiver, nóweczka. Ma co prawda mało pamięci, ale w sumie jakbym jakoś muzyki zmniejszył do 96kb/s to chyba by sie ze 25 mptrójek zmieściło. Melomanem nie jestem, więc dla mnie różnicy w jakości nie ma ;) Co myślicie o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 drogo, nawet bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Właśnie tak się zastanawiam czy sobie nie sprawić takiego odtwarzacza : 1567377[/snapback] Gdyby toto miało 128MB to była by to okazja ale z 64MB to sie nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 zamówiłem sobie taką samą wersje tylko ze ze 128mb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 opłaca się jak ktoś nie potrzebuje dużo MB :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...