stranded Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam! Zapraszam na moją nową stronę :) kliknij tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moczul Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 strona wykonana jest tylko w technologi Flash a gdzie czyty Html jakos nie lubie takich stron ale ogolnie strona wykonana jest bardzo estetycznie i fachowo ocena 5\6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 DOMAIN NAME IS CURRENTLY UNAVAILABLE. PLEASE TRY AGAIN IN 5 MINUTES. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 j/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Drobne błedy ale spoko, tym bardziej że ten zespół lubie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 już działa. nawet spoko. 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Podoba mnie sie! Zwłaszcza ten efekt że jak się przejdzie np. z newsy do kontakt to reszta tak szybko przelatuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Podoba mnie sie! Zwłaszcza ten efekt że jak się przejdzie np. z newsy do kontakt to reszta tak szybko przelatuje. 1568020[/snapback] hej dzięki wszystkim :) popatrzecie teraz (małe uaktualnienie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Drobne błedy ale spoko, tym bardziej że ten zespół lubie :wink: 1567855[/snapback] hehe :) prawdę mówiąc (nie chcę się chwalić) to utrzymuję z nimi kontakt. jak chcesz to dołącz do naszego forum (english only): www.alienantfans.tk Edytowane 28 Lipca 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 nie to żebym nabijał posty (temat trochę stary) ale strona przeszła wiele zmian. zapraszam: http://www.alienantfarm.fan.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Trochę mi nie pasuje ten chatbox, mogłeś go jakoś lepiej wpasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Za ten snieg i prawie 100% uzycia cpu 0/10... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 no co Ty... co najwyzej 10%.. i to raz na pare sekund.. średnio około 2% :D Aczkolwiek każdy shit latający po ekranie strony moze denerwować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 eee, oddaj mi swój procesor :) Opera ~98% (tu moze byc wiecej bo korzystam z wersji 9 tp1) FF 50-80% Jakby nie patrzec uzycie jest duze. A to wszystko przez snieg... Wyłączenie java script > 0% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 śnieg is gone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Cieniutka kolorystyka <_< fajna szybkość strony 4/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Forum - te same zdjęcie w każdym dziale forum wygląda ochydnie, strona 6/10. Forum 1/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Forum - te same zdjęcie w każdym dziale forum wygląda ochydnie, strona 6/10. Forum 1/10 zdjęć nie daje zbyt wiele bo i tak w googlach jest ich masa więcej, choć te co ja mam to mam od zespołu. a poza tym nie liczy się forma tylko treść stronki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) zdjęć nie daje zbyt wiele bo i tak w googlach jest ich masa więcej, choć te co ja mam to mam od zespołu. a poza tym nie liczy się forma tylko treść stronki :)Ale chyba poddałeś ocenie wykonanie stronki, a nie jej treść :rolleyes: A pozatym mi sie kolorystyka stronki podoba, chociaż są jakieś irytujące szczegóły, np. w tle głównej treści strony (np. Newsów) są jakieś takie plamy (?), a w logo kropki. :P :P Ja bym dał ten sam motyw tutaj i tutaj, raczej byłbym za kropkami. :P Edytowane 8 Lutego 2006 przez KlaxoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 może i tak zrobie. przed tem w logo tez były 'plamy' :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...