jahu Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam. nie wiem czy to jest dobre miaejsce na moje pytanie, ale cóż... W pracy posiadam komputer :). przez jakiś czas miałem neta, jednak prezes zarządził, aby admini powyłączali wyjście na zewnątrz. Jest lan, działa gg, poczta i ftp też. czy jest jakaś możliwość przeglądania www pomimo blokady? sorki za temat i thx za odpowiedzi :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Spróbuj z jakmiś publicznym proxy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 próbowałem. nic nie daje. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jesli 80/8080/3128 sa wyciete to proxy na nic sie nie zda. W takim wypadku trzeba uzyc dostepnych portow 21,25,110, 443 i na jakims kompie w necie odpalic proxy dzialajace wlasnie na tym porcie, odpalic na kompie na necie serwer ssh na ktoryms z tych portow i tunelowac kazde polaczenie(strone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Sprawdz TU jakie masz porty odblokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 To nie tak ... To pokaze czy otwarte sa porty na ruterze/serwerze wyjsciowym - byloby interesujace jakbysmy ccieli sie dowiedziec na temat serwerow tam bedacych, a to nijak sie ma do tego czy serwer przepuszcza ruch www, ftp itp itd., to mozna juz sprawdzic tylko od wewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 thx. w poniedzialek sprawdze. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...