Skocz do zawartości
Worms14

Omega Drivers 2.6.53 (catalyst 5.7)

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie te omegi nie zatrzymały się na dłużej, w gierkach jakoś przycinały. I znowu wróciłem do omeg 2.5.97a, testyję wszystkie nowe wersje jednak zawsze prędzej czy później wracam właśnie do tych. Czy w ogóle jeszcze wyjdzie jakaś lepsza wersja <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na podkreconym R9700 stery te powoduja straszne artefakty :/ Na poprzednich omegach nawet po kilku godzinach grania nie widzialem zadnych smieci, a tutaj po paru minutach grania caly ekren mieni sie w roznych syfach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kicha kicha i jeszcze raz kicha! Dziadostwo koszmarne, gorszych sterów jeszcze nie instalowałem. 2k1 spadł o 500pkt w porównaniu do średnio wydajnych 2.6.25a. Battelfield2 się wiesza, css: chodzi gorzej o całe 10fps innych gierek i smarków nie sprawdzałem bo stery wyleciały z hukiem z mojego twardziela :evil:

Ponawiam apel: Niech ktoś grający w World of Warcraft, obrzydzi granie niejakiemu Omegadrive'owi (szczegóły na stronce sterów), może więcej czasu poświęci na modyfikację sterów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam apel: Niech ktoś grający w World of Warcraft, obrzydzi granie niejakiemu Omegadrive'owi (szczegóły na stronce sterów), może więcej czasu poświęci na modyfikację sterów.

1575318[/snapback]

Nie badz taki okrutny dla goscia, wszak robi to za friko zreszta juz dawno mowil ze konczy zabawe z Omegami bo na amciu nie ma ale jak widac wciaz w to sie bawi. Wiec dont be sa hard for him bo i tak wiele zrobil ;]

Edytowane przez KosiMazaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety od catow 4.12 nie moge sie przekonac do jakiejkolwiek nowszej wersji, zawsze cos jest nie tak... wydajnosciowo moze 4.12 nie sa najlepsze, ale wszystko na nich dziala... na catach 5.7 przestal mi dzialac Need For Speed ;-) A syn (4 lata) namietnie w niego gra... wiec chcac nie chcac musialem wrocic do 4.12 :-)

Tak ze nowych Omeg nawet nie probowalem instalowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:angry: dziadostwo jakich mało:

-farcry -się zawiesza i resetuje a potem wisi cały komp

-artefakty w testerze są nawet na nominalnych zegarach

-anizo po optymalizacji jest koszmarne

...a do tego jest jakaś dziwna akcja bo podczas instalacji można przeczytać że nie można instalować CCC i Ati Control Panel bo omegi nadpisują...a po instalacji wyskakuje ACP i nie ma znaczka omegi :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety od catow 4.12 nie moge sie przekonac do jakiejkolwiek nowszej wersji, zawsze cos jest nie tak... wydajnosciowo moze 4.12 nie sa najlepsze, ale wszystko na nich dziala... na catach 5.7 przestal mi dzialac Need For Speed ;-) A syn (4 lata) namietnie w  niego gra... wiec chcac nie chcac musialem wrocic do 4.12 :-)

Tak ze nowych Omeg nawet nie probowalem instalowac...

1575771[/snapback]

4.12 to stery legenda. Nie ma stabilniejszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi