Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 mam pytanie czy Atlon XP 1700+ ruszy na mojej plycie spuszczony do 1 ghz (8x133) czy musze kupic nowa plyte czy wystarczy przejsciowka moja plyta to aOpen Ax6bc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 LOL :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Czy to pytanie jest podchwytliwe? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 mam pytanie czy Atlon XP 1700+ ruszy na mojej plycie spuszczony do 1 ghz (8x133) czy musze kupic nowa plyte czy wystarczy przejsciowka moja plyta to aOpen Ax6bc A ta twoja płyta to przypadkiem nie jest pod Intel'a? :PPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Pytania sa tendencyjne :P 8O :P 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: :lol: chyba chcesz kogos sprawdzic forum na podchwyt :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 MSI KT3 Ultra, 128 MB DDR Kingstone, Jesteś tego pewien, że firma się nazywa Kingstone? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 MSI KT3 Ultra, 128 MB DDR Kingstone, Jesteś tego pewien, że firma się nazywa Kingstone? :) Nie slyszales ? te pamieci sa jak krolewskie kamienie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wiem ze debilne pytanie :oops: ale narazie nie mam kasy zeby kupic procek z plyta naraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 MSI KT3 Ultra, 128 MB DDR Kingstone, Jesteś tego pewien, że firma się nazywa Kingstone? :) O kurfa nawet nie skumalem :P zara to poprawie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wiem ze debilne pytanie :oops: ale narazie nie mam kasy zeby kupic procek z plyta narazczy ty czytasz to co piszesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wiem ze debilne pytanie :oops: ale narazie nie mam kasy zeby kupic procek z plyta narazczy ty czytasz to co piszesz?tak czytam bo pytalem czy ten atlon ruszy na plycie po potrzebuje nowego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wiem ze debilne pytanie :oops: ale narazie nie mam kasy zeby kupic procek z plyta narazczy ty czytasz to co piszesz?tak czytam bo pytalem czy ten atlon ruszy na plycie po potrzebuje nowego procaA ja Ci się wydaje czy procesor AMD ruszy na płycie pod INTELA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Albo ktoś tu sprawdza uczestników forum, albo sobie jaja robi :D , lub może jest kompletnym JEŁOPEM !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 A tak przy okazji to czy P4 2.6 Ghz wejdzie mi pod ECS k7s5a. :-) Może jakaś przejściówka albo coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 A tak przy okazji to czy P4 2.6 Ghz wejdzie mi pod ECS k7s5a. :-) Może jakaś przejściówka albo coś.Myśle że powinno się udać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 A tak przy okazji to czy P4 2.6 Ghz wejdzie mi pod ECS k7s5a. :-) Może jakaś przejściówka albo coś.Dla chcacego nic trudnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wyłamie kilkadziesiąt pinów i powinien się zmieścić tylko mam problem bo ecs obsługuje chyba tylko do 133 * 14 . Może ktoś wie jak to obejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wyłamie kilkadziesiąt pinów i powinien się zmieścić tylko mam problem bo ecs obsługuje chyba tylko do 133 * 14 . Może ktoś wie jak to obejść.Banalne kładziesz płyte na podłodze, rzucasz w nią czymś cięzkim i obchodzisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wyłamie kilkadziesiąt pinów i powinien się zmieścić tylko mam problem bo ecs obsługuje chyba tylko do 133 * 14 . Może ktoś wie jak to obejść.Banalne kładziesz płyte na podłodze, rzucasz w nią czymś cięzkim i obchodzisz :)Haha :lol: przejrzałem cię Kaczy ty chcesz żebym sobie płyte zniszczył. Ale ja nie jestem głupi. I już znalazłem rozwiązanie trzeba tego pentiuma podłaczyć do 5V z dysku i zadziała tylko musze to sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wyłamie kilkadziesiąt pinów i powinien się zmieścić tylko mam problem bo ecs obsługuje chyba tylko do 133 * 14 . Może ktoś wie jak to obejść.Banalne kładziesz płyte na podłodze, rzucasz w nią czymś cięzkim i obchodzisz :)Haha :lol: przejrzałem cię Kaczy ty chcesz żebym sobie płyte zniszczył. Ale ja nie jestem głupi. I już znalazłem rozwiązanie trzeba tego pentiuma podłaczyć do 5V z dysku i zadziała tylko musze to sprawdzić.Rozgryzłeś mnie. Ale to rozwiązanie nie daje możliwości OC. Do tego trzeba połaczyć 123 nóżkę z gniazdkiem 220V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja w piwnicy mam siłe to chyba jest 360 V i wtedy dopiero będe mógł kręcić. Tylko nie wiem czy korki wytrzymają. Może ma ktoś w tym doświadczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 jesli polejesz plyte spirytusem to wytrzyma i 400V! a tak ogolnie to LOL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 A gdyby nie chciał ruszyć to rozpal ognisko po d płytą jak w zimie po dieslem który nie chce odpalić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...