tHuNaR Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Witam. Mam nastepujacy problem z ta gra. Uzywam Catalystoow 2.4 (6200) i gdy wlaczam gre obojetnie w jakiej rozdzielczosci, czy z wlaczanymi cieniami, czy z wlaczonym FSAA, podczas pierwszej sceny gandalf ktoory rozmawia z frodo nie ma ani glowy ani rak (kozacko wyglada sam poruszajacy sie plaszcz :lol: ) , pozniej gdy wyjde na pole to niebo mam jakby "w szwach", wyglada jakby skladalo sie z duzych kwadratoow, wszystko jest ok jak podczas gry zmienie rozdzielczosc, ale to uciazliwe przy kazdym uruchomieniu zmieniac rozdzialke.... Z goory thx P.S. Mam wersje full u kumpla chodzi bez zarzutu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 z tym niebem mam tak samo-myślalem ze se przekreciłem radka-ale chyba nie.Po prostu zmien stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 co to za gierka?? jakas nowa?? zapodajcie jakims linkiem ze screenami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...,33,5271,943832 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaboss Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam. Mam pewien problem z grą. Po włączeniu jej ukazuje się tylko czarne okno i nic więcej. Zainstalowałem poprawnie i wogóle. Mam windows XP , 2GB RAM ,Karte GForce 9600+ i prose core duo 5600+ Athlon 2,90 Ghz. Pomóżcie prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam. Mam pewien problem z grą. Po włączeniu jej ukazuje się tylko czarne okno i nic więcej. Zainstalowałem poprawnie i wogóle. Mam windows XP , 2GB RAM ,Karte GForce 9600+ i prose core duo 5600+ Athlon 2,90 Ghz. Pomóżcie prosze. Górnikowy rekord? Nowe sterowniki + DirectX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaboss Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 DIRECTX ZAINSTALOWANE a gornikowy rekord...hmm.co masz na mysli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 nie ma to jak odkopywać tematy z przed kilu lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Górnik to by był, jakby odpowiedział na pytanie zadane kilka lat temu a nie, mając problem napisał we właściwym temacie, zamiast zakładać nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...