Seba1988 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 witam mam problem otóz: Mam 2 dyski(C i D).Na dysku C mialem pierwsza instalacje systemu.W folderze moje dokumenty zostaly mi wazne dane.Niestey musialem instalowac nowa kopie Windowsa na dysku D.Windowsa usunelem z dysku C(nie formatowalem!! ;/).Na dysku C wiec zostaly dokumenty ktore sa napewno nie usuniete bo zajmuja miejsce na dysku i podczas skanowania MKS 2005 anty-vir wyskakuja ich nazwy.Problemem jest to jak "wyciagnac"te dane. z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam :) :) :) :) !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Odpal winde z dysku D podpinając pod kieszen albo taśmę zamiast CD-ROMa ten drugi dysk i najzwyczajniej w świecie skoiuj pliki. Możesz mieć tylko problem z systemami plików jeśli stary dysk C jest w NTFS a nowy w FAT - wtedy nie odczytasz danych bez konwersji FAT >>> NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Możesz mieć tylko problem z systemami plików jeśli stary dysk C jest w NTFS a nowy w FAT - wtedy nie odczytasz danych bez konwersji FAT >>> NTFS. 1568747[/snapback] Bardzo ciekawe, gdzie to wyczytałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Miałem na mysli problem jaki mamy np w Windowsie 98 gdy próbujemy odczytać partycję NTFSa... pomelało mi się... ups =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...