Seducho Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 mam zasilacz 350W firmy Deer czyli noname inaczej, płyte MSI 848P Neo-V (MS-6788) i procka p4 2.4 (533mhz)i jak wrzucam z 133mhz(fsb) na 160 to komp wstaje ale sie zwiesza i restartuje a jak wrzuce 166 to komputer sie nie podnosi i musze zworką na płycie restartoawć bios :mur: !możecie mi powiedzieć czemu nie moge bardziej podkręcić procka?to wina zasilacza czy procka?podnosiłem napięcie procka ale to nic nie dało czarny monitor i restart biosu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 hmm pewnei zasilacz nie wytrzyma, jednak możliwe, żę to wina płyty p.s. nei zakładaj kilku tematów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) a moze to wina procka?? podaj jakie masz oznaczenia na procku, bo jezeli masz stepping B0 to wiecej jak FSB 160 na napieciu <1,7V z nim nie pojedizesz (mowa oczywiscie o northwoodzie) bo prescotty to nieco inna bajka Edytowane 26 Lipca 2005 przez Dev-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Zasilacz... hmmm ja swojego prescotta pogonilem na FSB 233 na zwyklym Megabajcie 350W... <_< chodzil stabilnie ale zrobil sie z niego kaloryfer wiec kupilem cheif'a dualfan :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noah Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 pociesze Cie, mój P4 też nie wstaje na fsb166, nawet z vcore + 15% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...