tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jakie filmy ostatnio widzieliście i chcielibyście polecić innym..albo ogólnie napisać jakiś ciekawy tytuł.. ..żeby inni wiedzieli co można ściągnąć:):) :twisted: :twisted: :twisted: Pozdrawiam i zapraszammoże uda sie stworzyć jakąś bazę tytułów:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 CHANGING LANES - [ben Affleck , Samuel L. Jackson] - psychologiczny extra klimat. SUM OF ALL FEARS - Suma wszystkich strachów - Ben Affleck , Morgan Freeman i inni. dobra sensacja WE WERE SOLDIERS - Byliśmy Żołnierzami - Mel Gibson dobry film o wjnie w wietnamie. ORANGE COUNTY - nieznam aktorów ale fajna (przygłupawa) komedia o młodzieży :wink: :roll: NOT ANOTHER TEEN MOVIE - To ie kolejna głupia komedia tez o młodzieży troche sie uśmiałem . :roll: :lol: wszystkie filmy oglądałem w divixie w extra kopiach . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 RAT RACE-R.Atkinson i inni-komedia -ja zwijałem sie ze śmiechu KARIERA NIKOSIA DYZMY-tu nic nie cza pisać-Pazura ,grabowski ,przybylska--kolejna polska komedia o "układach"-ubaw po pachy SHOWTIME-deniro , Eddie murphy,r.russo-świetna komedia o policjantach(standard)!!Polecam THE WALL-moze nie taki nowy film ale jak ktoś lubi Poważne kino -z muzyką Pink Floyd(lp."the Wall")-do tego psychodeliczny klimat!!!!KLASYK--z reszta kto nie zna tego filmu THE BIG LEBOWSKY-J.Goodman,j.Bridges-tez niezbyt nowy film,ale jaki klimat,klimat ,klimat:)Polecam Te widziałem ostatnio-Mam jeszcze od cholery filmów ale nie mam czasu oglądać wiec jak zobacze to dam znać:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Znaki The Ring Atak Pająków wszystkie sa zajebiste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Trochę nietypowy film: K-Pax. Nie ma wartkiej akcji, aktorzy nie klną co drugie słowo ale film ciekawy z dobrą grą aktorską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ja polecę dwie komedie sensacyjne: The Whole Nine Yards - Bruce Willis, Mathew Perry, Rosanna Arquette Bandits - znów Bruce Willis :) i taki przekręt jakiego jeszcze nie widziałem :) a z poważniejszych pozycji: K-PAX oraz Proof Of Life - z Meg Ryan i Russellem Crowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Znakitaki sobie The Ringjeszcze nie ogladalem filmu ale mam kasete VHS rozdawana w ramach kampani reklamowej z koszmarami:) Atak Pająkówwybacz ale tu to sie mylisz!!!! wszystkie sa zajebiste :) no ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie i gust:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Moja trójka to : 1. Azyl (Painc Room) 2. We were soldiers 3. Sum of All Fears Wszystkie DivX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 dzień świra i ali g indahouse :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Agent XXX Królowa potępionych (zaj.. muzyka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ALI G IN DA HOUSE Night At the Rouxbury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 aha zapomnialem... XXX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ali G InDaHouse RULEZ !!!!!!!!!!!! "lnk cr b82rez 2g4" - LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 K-PAX - naprawde warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ali, Ali, Ali, głosójcie na motherf..ck Ali'ego!!!!! Film rządzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jedynym filmem który mi naprawde utknął w pamięci to jest: " Człowiek Homar z Marsa " (dosyć stary film) no i zajebiste Power Rangers, chociaż ostatnio sie pogorszyli bo poprawili efekty specjalne, za to te pierwsze odcinki były nie do pobicia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ALI G IN DA HOUSE polecam również ten filmik , zaj@#$%@$ jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 a mi w ostatnim czasie cholernie podobal mi sie film "Raport Miejszosci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jednym słowem Ali G rządzi !!!!! :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 no to teraz ja: Vidocq Blade 2 Training Day te przede wszystkim POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 wszystko Akiro Kurosawy i braci Cohen :)))) i tu apel-- do tych co maja cos jego w divx... chce to miec!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 a dzień świra widziałeś ??? a ostatnio to oglądałem "House on Haunted Hill", "13duchów" i "Opętanie"[tylko to opętanie strashne bo wiem że jest też jakiś innny film opętanie]... wszystkie to strashne filmiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 "13 duchów" też jest zarąbiste :D fajny tez jest "Kod dostępu" z Travoltą i Halle Berry :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Yamakshi (chyba to się tak pisze) film twórcy TAXI2 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Po za Ali G indahouse sa jeszcze dwa filmy z nim;) Jeden widzialem w sumie to sa same wywiady ale jakie:P Ali G Bling Bling sieka co wyprawia z Victoria Beckham i Becksem:P i Ali G Aiiii ale tego nie widizalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Die Another Day - jeshcze na nim nie bylem ale zapowiada sie swietnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Panowie ,ale może dodajcie po jakimś krótkim opisie żeby wiadomo było co to za tytuł jest:):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Kazdemu komu sie ali g podobal spodoba sie takze how high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ostatnio zdobyta przezemnie pozycja to LOTR Extended. na lepszych hubach jest juz tego sporo. jesli ogladaliscie Wladce i wam sie spodobal zdecydowanie polecam. dodatkowe 30 min wycietego materialu. czasami sa to ujecia, czy wrecz kilkusekundowe wstawki, ale czasami kilkuminutowe sceny. po obejrzeniu tego "zwykly" lort wydaje sie niepelny! ktos pisal o Ring. zcedowanie nie polecam wercji panow w hollywood. niestety jeszcze nie widzialem japonskiego, ale podobno o niebo lepszy. pozdrofki. mati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Właśnie obejrzałem 3 filmy i IMHO są zaj@%#$@$ !!! "Raport Miejszosci" "Agent XXX" (chyba tak to się pisze" "BLade 2" A przy okazji: "Human Trafic" i "Znaki" Bardzo PoLeCaM - WSZYSTKIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...